| MZc a întrebat:

Dacă am cardul blocat de către bancă și îmi virează salariul pe acel card, ce se poate face? Trebuie să vorbesc cu cei de la bancă sau cu angajatorul? Nu îmi poate debloca cardul pentru ca trebuie să mi fac alt card pentru ca au fost niște tentative de fraudă pe acel card

6 răspunsuri:
| KovacsB a răspuns:

Banii intra in cont oricum si ii poti retrage la ghiseu.

| Furnicuta000 a răspuns:

Salariul nu se vireaza pe card ci in cont. Cardul e atasat acelui cont dar nu inseamna ca nu mai exista contul daca ai cardul blocat. Banii sunt acolo, ii poti accesa cu buletinul la banca sau din aplicatia online sau cand o sa iti faci alt card

| johnnny123 a răspuns:

Cardul nu este același lucru cu contul. Salariul nu intră "pe card" ci intră în cont. Cardul este doar instrumentul cu care accesezi fondurile din acel cont.

Dacă ai doar cardul blocat (nu contul), banii pot intra în cont fără nicio problemă. Doar că vei avea nevoie de cardul nou dacă vrei să faci plăți sau să retragi bani de la ATM.

| gabicoo a răspuns:

Îți poți lua salariul de la ghișeul băncii - cu comision de retragere.

| ReddY25 a răspuns:

Poți de la ghișeu

| Promiseland a răspuns:

In acest caz poti retrage salariul cash de la ghiseul bancii(cu buletinul) contra unui comision, altfel angajatorul sigur iti poate inmana salariul cash dar inseamna mai multa birocratie pentru el(declaratii catre ANAF, etc)