Daca ai castigat 1 milion de euro, trebuie sa le ai deja in cont la banca, pe numele tau.
Daca le ai deja in cont, doneaza dobanda de pe prima luna la o cantina pentru saraci si un adapost pentru animale, jumatate-jumatate.
Dupa donatie contacteaza-ma in privat.
Iti cumperi masina sau casa de ce ai nevoie restul ii pui la banca si traiesti din dobanda
Daca ai avea cel mai bine i-ai da unuia care stie ce sa faca cu ei. Dar cum n-ai....cheltuie-i cum te taie capul.
Nu e bine ca ai castigat 1 milion de euro la loto ca banii nu sunt ai tai! Sunt banii murdari, castigati necinstiti! Banii nu aduc fericire, ci aduc necazuri, pizma, ura, etc... Sa dai totul la copii saraci si bolnavi care au nevoie de tratament si sa nu ramana nimic la tine! Ar fi bine sa muncesti mult si cu sacrificiu ca sa-ti castigi n=banii tai cu sudoarea fruntii tale!
Se zice ca daca castigi la lotu nu tare ai noroc la bani aia dar daca ai avut norocul de a castiga nu stiu de ce sa nu ii folosesti. Daca ai inima mare si vrei sa donezi din ei foarte bine nu iti spune nimeni sa nu faci asta dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii arunci pe apa sambetei sa iti scuipi in san
Parca semeni cu GIGI BECALI!
Un milion nu e atat de valoros cat crezi tu. Nu painea goala le lipseste saracilor. Euro nu poate scade de la un milion prapadit. Mai ales ca nu apare un milion, doar isi schimba stapanul. Nu exista investitie prrin care sa investesti un milion si sa scoti o suta de milioane.
Eu mi-as deschide un nou lant de supermarket-uri, mi-as achita datoriile si restul in banca
Citind răspunsurile date le-ai primit mi-a venit inspirația : dă-mi mie banii ăia astfel investești în ceva sau cineva, te scapi de acei bani " câștigați necinstit" și ajuți un copil sărac, cu mine, deci ai bătut mai multe muște deodată.
tonyc7 întreabă: