Coletul iti revine, va trebui sa platesti taxa de inmagazinaj, plus transportul inca odata pe langa ca l-ai platit cand l-ai pus, asta e, si mie mi s-a intamplat sa nu-mi fie ridicate coletele, bafta!
Daca nu-l ridica, coletul iti este returnat--- pierzi doar banii pe care i-ai cheltuit pentru expedierea coletului in sistem ramburs.
Daca ai trimis prin Posta Romana, cred ca coletul ramane la posta si cu cat sta mai mult cu atat platesti mai mult (taxa).(din cate stiu)
La Poșta Română coletele râman vreo 10 zile calendaristice, dar dupa vreo 3 trebuie să platești o taxa de inmagazinare (cam așa a fost în cazul meu).
Da, iti revine inapoi si trebuie sa platesti taxa tur retur...
Ca si adaugare, :) recomand sa Baza Nationala a Clientilor Neseriosi, http://www.ClientiNeseriosi.ro, unde se poate verifica fiecare client nou, se pot adauga cei care nu ridica coletele ramburs si se poate recupera Paguba taxa de transport Tur-Retur, caci vor accepta sa o plateasca ca sa fie scosi …
Firmele de telefonie Mobila au Preventel, iar bancile au Biroul de Credit, baze nationale de date cu clientii care au dat tepe in domeniul lor, era nevoie si de o Baza Nationala de date cu teparii Magazinelor Online care nu ridica coletele...
anonim_4396 întreabă: