| Dgh555 a întrebat:

Daca am un card de credit si recent mi s au virat niste bani dupa anularea unei comenzi.vor acoperi sumele datorate de catre mine sau voi putea folosi banii aia?

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu are cum sa-ti acopere sumele datorate, odata ce ai primit banii doar pentru o singura comanda anulata.
Vezi extrasul de cont al contului bancar cu cardul respectiv!

| Dgh555 explică (pentru Violleta2022):

Mi a aparut azi dimineata mesaj ca, contul meu a fost alimentat cu suma respectiva, dar la sold disponibil nu imi apar. Mentionez ca, cardul de credit este facut recent.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Dgh555):

Mesajele nu sunt totdeauna de la banca, pot fii si de la scammeri.
Intra in contul bancar si vezi pe real, daca au intrat sau nu.

Este de la banca.

De unde stii?

Este acelasi numar care mi trimite msj si atunci cand fac plata cu cardul sau msj de la banca respectiva.

Dar nu inteleg de ce apare ca au fost virati si la sold disponibil apare alta suma.

Am avut gramezi de mesaje care erau identice cu cele trimise de banca, dar pareau ciudate sumele sau anulasem o comanda pe amazon si mi-au trimis mesaj ca vor sa-mi faca refund dar trebuei sa le confirm contul.
ca sa fii sigur ca este de la banca, intra in contul bancar online si vezi acolo sumele corecte.

Nu merge sa ma conectez pe aplicatie ...nu stiu ce are.

Ce e mai ciudat e ca imi apare la suma disponibila doar mai mult cu 120 si ceva de lei mai mult decat ieri ...si atunci cand fac cumparaturi nu se extrag banii din soldu disponibil, dar nici acei bani nu mi apar... poate este ceva eroare de la banca.

Ti-am mai explicat, nu te mai uita in mesaje ca pot arata ca cele de banca dar pot fii scam.
Intra in contul bancar online numai de pe computer (nu de pe telefon) cu ID si parola si in nici un caz prin linkurile trimise prin emailuri.

| RaduRobertRO a răspuns:

Eu inteleg asa: ai facut o plata cu un card de credit, ai anulat comanda. Banii se intorc la banca.

| Dgh555 explică (pentru RaduRobertRO):

Nu se intorc tot in contul meu sau acopera imprumutul pe care l am la acea banca? Am facut receny un card de credit.