| andra5879 a întrebat:

Dacă are cineva card de credit la Cec Bank îmi puteți traduce și mie cât am de plata? Eram convinsă ca am terminat cu ratele când au început sa vina scrisori cu suma minima de rambursat 0 lei DAR tot în scrisori scria suma blocata e x lei de ex acu o luna era 148, acum e 298 sa zicem. Intru în aplicația mobila pentru alta treaba (plata biometrică cu cardul care n-a funcționat la eMAG ugh) si vad în mesaje "va reamintim ca aveți de rambursat 148 de lei" apoi luna asta "va reamintim ca aveți de rambursat 298 de lei". Deci eu nu mai pricep nimic. De ce îmi zice suma minima 0 și totuși am de plata? Ca pana acum îmi venea suma minima de rambursat x lei. Și o plăteam pe aia.
Pentru niște electrocasnice de 5000 de lei plătesc de 2 ani de zile. Cred ca le-am plătit dublu pana acum. Nici nu vreau sa ma uit.
Am întrebat și la banca și o doamna de acolo mi-a zis ca dacă vreau sa inchid contul trebuie sa platesc vreo 6000 de lei. Gen suma rămasă nefolosita din credit sau ceva de genu. What?! Pai la ce bun dacă-i asa...
In fine, please help. Traduceți-mi și mie

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat