| daniela17 a întrebat:

Daca ati avea 15 ani si ati iubi un baiat mai mult ca orice ati renunta la scoala la familei si la tot? doar de dragul de a fi cu el sa plecati cu el

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema este că nimeni nu poate lupta cu natura, sau să-i spunem Dumnezeu, atunci când îşi cere drepturile.Cu alte cuvinte, dragă Daniela17, îmi pare rău să-ţi spun un lucru demonstrat ştiinţific.Anume că, masculul şi femela din orice specie, are momente în viaţă, când trebuie să procreeze.Ai auzit de animale, câini, pisici etc. că ele intră în călduri şi se "iubesc". La fel şi la specia umană, două persoane, apte de procreere, vor emite feromoni şi se vor simţi atrase una de cealaltă. Aceasta este "Love at first sight" pe româneşte "dragoste la prima vedere". Sper că ai înţeles despre ce este iubirea.Acum referitor la întrebarea ta, să ştii că poţi renunţa la orice şi fără un motiv special.Partea nasoală este că nu ştii legislaţie. Până la 18 ani împliniţi, adică până devii majoră, te aduce Poliţia acasă. Aşa că fugi de pomană. Iar dacă părinţii voştri nu înţeleg că voi vă iubiţi, îmi pare rău. Aceasta este generaţia de rahat, care în afară de muncă, manele şi babardeală nu ştiu nimic. Şi pe deasupra mai sunt şi nişte vite ascultătoare, cu frică de organele de partid şi de stat.Ca să nu ajungi ca ei, doamne fereşte, stai şi vezi-ţi de şcoală, ca să faci ceva în viaţă. Şi îţi mai dau un sfat. Ia doua găleţi, una plină cu iubire, alta cu dragoste şi mergi la supermarket şi vezi dacă poţi să-ţi iei ceva de mâncare. Dacă iei suficient de multă, sfatul meu e să fugi de acasă cu iubitul, că aveţi ce mânca.Pa, să fi iubită gâză mică.

32 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, fiindca un baiat care te iubeste nu ar accepta niciodata sa renunti la scoala sau la familie. Un baiat care te iubeste te va incuraja sa-ti termini studiile si va face tot posibilul sa mentii o relatie cat mai buna cu familia ta. Daca el accepta, chiar si tacit aceste sacrificii, e clar ca nu iti vrea binele si nu te iubeste profund si adevarat.

| MisterKat a răspuns:

Discriminare. intrebarea e pentru fete doarhee hee
Dar. sa stii ca nu e bine sa lasi scoala pentru nimic. "
"Daca n-ai carte, n-ai parte!"
O seara faina!
Daniel.

auran
| auran a răspuns:

Acum inteleg de ce te imbraci asa... vrei sa pari mai matura... draga mea (in primul rand cat de barbat este... ce varsta are) orice barbatse maturizeaza destul de greu si nu-i place sa aiba un lat de gat care incet incet sa-l stranga...in cativa ani nu va mai suporta si atunci vei ramane pe drumuri, fara scoala, fara familie si fara o paine a ta...eu una nu as renunta in primul rand la copilarie...nu merita, mai tarziu te vei da cu capul de pereti

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Nicioadata.

| optimista_5827 a răspuns:

Nu face asa ceva. eu mare prostie. parintele nu-ti vrea raul. si nu lasa scoala. daca teiubeste, te asteapta.asta poate sa fie si un examen al iubirii lui. daca ai tai se impotrivesc si el nu da inapoi, inseamna ca te iubeste. doi la mana... daca s-ar gandi la viitorul vostru, nu te-ar lasa sa te lasi de scoala...nu de alta dar cu scoala aiaducesi tu bani in casa, fara scoala...

| cristi27 a răspuns:

Nu in nici un caz.Inainte sa faci ceva gandeste-te de 2 ori inainte, daca renunti si la familie si la scoala mai incolo s-ar putea sa regreti, parerea mea e ca tot acasa ai sa te intorci, peste o luna, sau peste un an

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Nu as alege sa renunt la scoala la varsta aceea deoarece la o adica, cu scoala ajungi cineva in viata iar cu un baiat azi esti cu el maine te lasa, acum nu te mai poti angaja nici unde aproape fara o facultate.

| just4fun_8801 a răspuns:

Nu pentru ca in ceva timp o sa ma cert cu el si dupa asta o sa vin la mami cu coada intre picioare

| kathessa a răspuns:

Acum, ca femeie matura, privind inapoi, iti spun sincer NU! La virsta ta iubirile trec. Totul pare dramatic, stiu. Sa fugi de acasa si sa ce? Nu puteti munci, nu aveti nimic...nici macar dreptul de a va casatori... Stai linistita, familia e mai importanta acum. Nimeni nu te poate iubi acum la fel de mult ca si parintii tai. Pune-te in locul lor si vezi ce ai simti... Apoi, despre el... Cit timp sa-ti dau cu el, fara suparare...inca o luna? Cintareste tot inainte de a lua decizii importante... Numai bine.

| Leea1234 a răspuns:

Daca ma intrebai acum 10 ani(cand aveam 15 ani)_iti spuneam "DA"!
am fost pe punctul de a face acest pas (la 17 ani)dar ceva, m-a oprit! acum imi pare bine ca nu am facut-o!
si asa am o viata "de rahat" daca mai renuntam la familie si scoala, chiar eram un caz pierdut!
sfat pentru. cei care au de cand sa abandoneze tot, pentru. iubire:
puneti lucrurile cap la cap, si vedeti daca merita!
ganditi-va la viitorul vostru, si la viitorul copiilor pe care ii veti avea!
bunica mea avea o vorba:"dragostea trece prin stomac"
traim niste vremuri asa de grele, incat fara ajutorul nimanui (a-l parintilor)aproape ca nu mai vezi lumina de la capatul tunelului!
nu va grabiti, si nu luati decizii fara a le analiza!
numai bine!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu am 15 anihappy Si incera sa fiu nu as renunta in nici un caz.As putea fi cu acel baiat si in acelasi timp sa merg si la scoalabig grinDe asemene nu as renunta la familiewinking

| Shery a răspuns:

Nu. nu exista dragoste adevarata la 15 ani. si daca exista, va rezista pana la 18 ca sa luati o decizie maturawinking

| sorin a răspuns:

La 15 ani nu stiu daca se poate vorbi de o iubire atat de mare incat sa fie inteleasa, si in nici un caz nu renunti la tot pentru el, acum fiecare cum il duce capu.

| dudu_4306 a răspuns:

Stii... nu e ca in filme.

| PauLa.M a răspuns:

Baaai. uite ca eu am fost in situatia ta.si tot la 15 ani.asa am vrut si eu.sa renunt la scoala...la familie la prieteni la TOT...ca sa fiu cu el.sa ma mai si marit cu el laughing ha haa...acum ma amuz pe tema asta.si mi dau seama ca daca faceam asta faceam cea mai MARE greseala din viata mea. el nu te va tine pe spinarea lui. iti va cere sa aduci bani. iar tu fara studii, nu ai cum sa faci bani. decat daca te duci la produs.si nu cred ca vrei asta. deci nu fi prostuta.ai o viata un viitor.pe care il poti modela cum vrei tu. FARA EL! daca vrei sa l pastrezi.fi doar impreuna cu el. dar ocupate si e scoala si tine ti si familia aproape. ca nimeni nu ti vrea binele mai mult ca familia! bafta tongue

| Andreeagen a răspuns:

Nu mai ales ca le pot face pe toate pot fi si cu el pot sa merg si la scoala pot sa imi apstrez si familia.
Poate ca ai mei nu ar fi de acord cu el ...as incerca sa ii fac sa vada ca eu il iubesc si etc... daca nu ar intelege as avea o relatie pe ascuns ca sa zic asa ca el ins in nici un caz nu as renunta la scoala si la familiehappy
las iubi in continuare as fi cu el dar nici la familie si scoala nu as renuntahappy

| christabell a răspuns:

Nu stiu cum ar fi sa am iar 15 ani, dar cred ca nici un baiat din lume nu m-ar putea face sa renunt la scoala, familie, educatie si sa ma avant in lume cu o asa putina experienta de viata!

| ellene a răspuns:

O Doamne nu!

| LCD a răspuns:

La 15 ani? cu siguranta nu!
sa nu faci asta, tu trebuie sa-ti pregatesti un viitor...dragstea...vine si mai tarziu. dar ce? el ti-a cerut sa renunti la tot?

| ladybird a răspuns:

La 15 ani nu exista dragoste adevarata ci doar dragoste oarba care de fapt reprezinta simpatie profunda pentru cineva. Nu te lasa intimidata de astfel de sentimente pentru ca nu sunt reale. Iti vei da seama mai tarziu.

| ubitzika a răspuns:

Nu as face asa ceva daca el ma va iubi ma va astepta... nu as lasa scoala pentru ca stiu ca voi regreta(cun mai multe cazuri)si cei mai frumosi ani sunti anii de scoala chiar daca ni se far noua stupizi...

| ingerash_1766 a răspuns:

As merge cu el, avand in vedere gandirea unei fete de 15 ani care iubeste, dar cu gandirea de acum, nu as face prostia asta

| Crisu_8081 a răspuns:

Sincer? Nu.De ce sa risc totul la o varsta asa frageda, cand pot avea toate lucrurile pe care mi le doresc peste cativa ani, cand va fi cazul? Eu asa gandeam la 15 ani si inca gandesc asa, iar acum am 20 de ani.

| Andreea_7493 a răspuns:

Pardon?straight face laughingNu, sub nici o forma.Sa te lasi de scoala, sa renunti la familie pentru ce? Pentru un baiat? Familia o ai pentru totdeauna, un iubit nu se stie cat timp happy Daca vrei sa ajungi ceva in viata pai nu te lasa de scoala...happyNu se merita.Mai ales la 15 ani.Baieti gasesti oricand, oriunde.

| Misterious a răspuns:

Nu exista asa ceva... tongue

| angel10 a răspuns:

Stai putin!
Prioritate are scoala!
Ce vei face atunci cand va trebui sa-ti cauti un job si nu ai studii?
Inteleg ca si dragostea este un capitol din viata unei pesoane, dar sa-ti lasi familia si scoala?!
Dragostea trebuie imbinata cu scoala, prieteni, familie, fara sa renunti la ei.
Si in plus doar 15 ani? Nu este cam putin?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde sa plecati si pentru cat timp? Esti sigura ca nu te va trimite inapoi, ca nu te va abandona pe unde mergi cu el? Esti prea copila sa gandesti limpede. Iti dai seama ca tu esti minora, ca nu poti lucra ca sa te intretii? Ca va trebui sa depinzi de el pentru casa, masa, haine, inghetata...etc. Crezi ca va fi dispus mult timp sa te tina, ca are suficienti bani si un loc de munca ca sa aveti traiul asigurat? Daca vine si un copil? Ce vei face? Parintii ce spun? Fii fata desteapta si stai cuminte acasa, mergi la scoala si bucura-te ca nu te trimite nimeni la "produs". Invata carte, ca sa te poti intretine, sa nu depinzi de nimeni si sa nu aiba nimeni dreptul sa te foloseasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai fato, da-te de 3 ori cu capul de perete...si dupa aceea mai accesezi odata TPU.ro cu o alta intrebare mai inteligenta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine dar oare de ce dumnezeu ai pus intrebarea asta la sectiunea afaceri&financiar? Eu asta nu pot sa inteleg...

Întrebări similare