Problema este că nimeni nu poate lupta cu natura, sau să-i spunem Dumnezeu, atunci când îşi cere drepturile.Cu alte cuvinte, dragă Daniela17, îmi pare rău să-ţi spun un lucru demonstrat ştiinţific.Anume că, masculul şi femela din orice specie, are momente în viaţă, când trebuie să procreeze.Ai auzit de animale, câini, pisici etc. că ele intră în călduri şi se "iubesc". La fel şi la specia umană, două persoane, apte de procreere, vor emite feromoni şi se vor simţi atrase una de cealaltă. Aceasta este "Love at first sight" pe româneşte "dragoste la prima vedere". Sper că ai înţeles despre ce este iubirea.Acum referitor la întrebarea ta, să ştii că poţi renunţa la orice şi fără un motiv special.Partea nasoală este că nu ştii legislaţie. Până la 18 ani împliniţi, adică până devii majoră, te aduce Poliţia acasă. Aşa că fugi de pomană. Iar dacă părinţii voştri nu înţeleg că voi vă iubiţi, îmi pare rău. Aceasta este generaţia de rahat, care în afară de muncă, manele şi babardeală nu ştiu nimic. Şi pe deasupra mai sunt şi nişte vite ascultătoare, cu frică de organele de partid şi de stat.Ca să nu ajungi ca ei, doamne fereşte, stai şi vezi-ţi de şcoală, ca să faci ceva în viaţă. Şi îţi mai dau un sfat. Ia doua găleţi, una plină cu iubire, alta cu dragoste şi mergi la supermarket şi vezi dacă poţi să-ţi iei ceva de mâncare. Dacă iei suficient de multă, sfatul meu e să fugi de acasă cu iubitul, că aveţi ce mânca.Pa, să fi iubită gâză mică.
Parerea mea e ca nu are rost sa ti strici viitorul pentru el. si depinde din ce motiv vrea sa renunti la tot ai grija cu ce fel de persoana umbli si gandeste te bine...pentru ca sunt o groaza de treaficanti care pot sa te prosteasca foarte usor si te duc la produs.si nu cred ca ai vrea.mai ales la varsta asta.eu iti zic sa te gandesti bine inainte de a face vreo prostie.
Nu.Categoric nu. E ca o loterie dragosta asta -poti castiga tot sau poti pierde tot.