| HaTred_7155 a întrebat:

Daca ati avea 18 ani si 8000 euro ce ati face ca sa va imbogatiti, nu ca sa cheltuiti banii si sa ramaneti fara nimic? Cine are ceva idei bune de afaceri?

Răspuns Câştigător
| BoDoGFX a răspuns:

Sincer... la 18 ani consider ca nu as avea succes in afaceri daca as fi singur. Daca esti ajutat de cineva mai mare apucate de afaceri gen: deschide local (bar), un magazin de haine, un magazin online de electronice importate din CHINA. Asta merge cel mai bine in Romania! happy Succes

8 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

La deschiderea unei afaceri, dand un exemplu, un bar, costurile lui poate sa depaseasca suma de 8000 euro, depinde si de ceea vrei sa faci, poate sa fie intre 5000-15.000 euro, abia dupa 1 an-1an jumate iti poti scoti investitia. Daca e sa-ti faci un bar, trebuie sa ai in vedere:chiria spatiului, lumina, apa, actele pentru magazin de ati face firma, mobila, bauturile alcoolice si nealcoolice, casa de marcat, frigiderele, amenajarea interioare, angajarea unui sau 2 oameni pentru bar si servire.

La un magazin de haine, ca sa poti lua haine de calitate si la un pret avantajos pentru tine, poti cauta si pe site-urile din strainatate ori la fabricile din Romania, incepe cu un magazin mic sau chiar online si abia apoi iti faci deschiderea unui magazin.

Daca-ti place arta, poti face o galerie de arta, cu toate ca aici investesti in chirie, lumina, apa, actele firmei, un angajat/vanzator cunoscator in arta si cel putin 2-3 lb straine, amenajarea interioara, mobila care necesita si obtinerea lucrarilor de arta de la pictori cat si ale tale (asta daca esti in domeniul artei). Investitia poate sa fie pana in 10.000 euro.

| matrix100 a răspuns:

Salut. ce ai zice daca ai investii acesti bani sau doar o parte, cum doresti, in actiuni care in mai putin de 1 an iti aduc dividente care dubleaza suma.
https://uinvest.com.ua/? amigosid=32542
Daca ai nevoie de consiliere sau informatii adauga cduri100 id de mess
Bafta si noroc in afaceri!

| Jardelin a răspuns:

Export! Poti folosi banii pe care ii ai ca fiind contributia necesara pentru a accesa niste fonduri europene. Din 8.000, cu fonduri europene, poti avea vreo 40-50.000, bani cu care iti cumperi niste utilaje, utilaje cu care produci ceva, iar ceea ce produci exporti. Mai multe nu iti spun, trebuie sa te informezi singur! Numai bine!

P.S. Daca reusesti, invata-i si pe altii cum sa faca!

| michelia a răspuns:

As tine banii bine la banca, intr-un depozit la termen, pina cind mai cresc un pic.
Sint o gramada de bani iar a gestiona o afacere e un lucru mai complicat si uneori riscant.
Si inca ceva, tine pentru tine in real life faptul ca ai banii astia. Te aperi asa.

| Flaviucu a răspuns:

Eu mi-as deschide un bar in oras, o placintarie, o sala de jocuri, mi-as cumpara un micribuz pentru transport persoane.

| Pufoshenia a răspuns:

Buna.Eu de acesti banii mi-as face o firma mare care in viitor sa fie foarte cunoscuta.Pa

| bogdi504 a răspuns:

Da deschide tu atatea mai Flaviucu cu 8000 euro laughing Poti sati deschizi un magazin de haine bine plasat intr-un loc cu oameni cu bani si fara magazine...Siti mai ramane si bani in caz de urgenta caci mai ai nevoie de ceva.Verisoramiu si deschiz un magazin cu 5000 euro tongue si face bani frumosi caci a stiut sal plaseze bine. Funda?

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare