5000 lei?
:O
E mai putin de cat salarul minim din Germania.
Si migrantii ar rade de mine.
De ce draq ai schimba TV-ul? AM 5000 de lei, astept noile procesoare AMD. Daca as avea inca 5000 care sa imi pice din cer, mi-as lua inaltatoare pentru boxe si restul i-as pune deoparte. Astea - https://www.thomann.de/gb/isoacoustics_iso_l8r200.htm
Multi pixeli morti in colt stanga sus la ecran si se vede putin verde in dreapta.
E un Samsung din 2012.
Bagatz-ai... dupa doar 4 ani? Te caci in ele de teveuri. Mai bine il dai draq si iti iei un Pegas. Mult mai sanatos.
Eh.A cazut la de pe 6 octombrie 2013.
Prin ianuarie erau deja primii pixeli morti.Nu ma deranjeaza.
Oricum nu prea le am cu mersul pe bicicleta.
Simpatica intrebare. Multi oameni au din cand in cand 5000 de lei. Unii chiar tot timpul. E un program la BCR de economisire subventionat partial de stat. Mergi acolo sa te interesezi, daca te bagi vei avea peste 5 ani cel putin 8000 de lei, si posibilitatea sa mai iei cu 5% inca 8000 pe 5 ani, dar eu am preferat sa ii scot si gata. Salut.
Imi platesc facultatea pe un an si raman cu bani de vreo 2 luni de trait... Vai de noi... Sunt putini, fa-i si tu 5000 de Euro si apoi intreaba. Si nici asa nu ti-ar ajunge sa faci ceva wow.
As cheltui 1000 de lei iar 4000 de lei i-as investi in fonduri deschise de obligatiuni cu randament de 3, 56%-4, 42%:Raiffeisen Ron Plus si Erste Bond Flexibile Ron.
Cum a facut fiul lu' dumnezo din apa vin, nu?
Cozma_Marius_1997 întreabă: