Primul lucru ce las face cu acei bani mias scoate C+E apoi mias cumpara un trailer si mas pune muncitor autonom asa transport marfa pe cont propriu dar si ca angajat o duc bine si e mai usor pentru mine
Mi-as deschide o casa de amanet. lumea e prea saraca si din disperare vor fi mereu persoane care vor amaneta ceva. cel putin 10 ani afacerea va merge!
Buna intrebare As deschide un chiosc de ziare cred dar de ce trebuie sa fie o afacere mica? Daca era vorba de mai multi bani era cu totul altceva. as fii deschis 2 chioscuri
Eu a-si colabora cu o agentie de pariuri.am observat ca se castiga bine si usor din afacerea asta sper ca ti-am fost de ajutor
As intra intr-o afacere de tim MLM, la o firma serioasa, financiar nu necesita investitie.
Eu am inceput de la 0... Totul a inceput cu un magazin online IT&C gratuit luat de pe net, si in 2 ani de zile am reusit sa investesc in 4 pagini de internet (val. lor atingand cota de 10000 euro) si incep sa ma gandesc si la ceva angajati. Deci cu suma aia mica te duci la o terasa, iti cauti niste prieteni de incredere mancati un mic si gandeste-te ce poti face si fara bani.
Pai depinde cati bani. putini fiind si 1000 euro si 3000 euro... eu cred un magazin de paine bine pozitionat e perfect!