As calatori in toata lumea sa vad locuri in care nici in vis nu-mi imaginez ca as ajunge!
Mi-as deschide studio de inregistrari in capitala pentru inceput.
Da, i-as investi.
E si normal sa-i investesti, pentru ca nu poti sa-i tot ascunzi, tot ii vei pierde candva, daca nu ii folosesti. Banul trebuie investit ca sa aduca alt ban, si mai multi!
Mi-as cumpara un Bugatti Veyron si m-as muta in Germania sa pot sa-i dau 407km/h!
U chiar ai impresia ca cineva va raspunde sincer la intrebarea asta? eu una, ca si multi altii, as da un rasp de complezenta
Eu muncesc pentru bani, asa ca nu vreau bani nemunciti.Raspunsul meu la intrebarea asta ar fi "Vise taica, vise" (vorba unui batran)!
Eu nu as avea ce face, dar parintii sigur, ne-am cumpara un apartamnet mai mare, am baga o parte in banca si cu restul vedem noi.
I'as da fratelui meu o parte ca sa isi faca o casa iar cu restul cred ca si'ar face ai mei o casa pe la tara pentru la batranete
Da eu as vrea sa particip chiar cred ca, castigi pe bune. daca as gastiga un premiu consistent i-as investi sa imi cumpar o canapea in camera mea.in general pe ce care sa tina ceva timp. ceva de decor poate...depinde eu am multe ganduri. sau poate iasi investi sa ma duc la vara la mare.ca si atunci am mare nevoie de ei.bine inteles ca primul lucru imi investesc banii pe ce am nevoie9mancare.etc.)fundita?
De luat in seama este faptul ca mare parte din suma castigata ajunge pe la stat...
Jumatate as "pune la saltea".
Cealalta jumatate, 20% i-as da mamei si 20% tatalui, restul de 10% as cumpara lucruri de care m-as bucura mult si nu am avut posibilitatea sa le cumpar pana in acel moment.
Deci...all for me.
Ohoo cred ca fiecare dintre noi stie ce sa faca cu banii.eu i-as ajuta pe parinti sa plateasca toate datorile facturi si chestii de genul asta, apoi mi-as schimba niste lucruri din camera mi-as lua un alt calc ca asta saraca a suferit multe, as merge la cumparaturi mias lua si haine dar si dulciuri si mancare buna adica as manca tot ce imi doresc...si daca mai ramane ceva sigur o sa am ce face si cu ei fiecare mai avem nevoie din cand in cand de un concediu
Ooo.as face multe cu acei bani.as deschide un club disco la mine in oras, cu un dj bun, pentru ca rau o ducem cu disco aici la noi...as deschide vreo cafenea in parc, pentru ca mai nu avem unde sta in oraselul ista al meu...interesant, de ce intrebi?
Eu i-as investi in casa, o parte. Restul i-as pune in banca deoparte, unde as mai pune bani, ca sa fac capital, pentru a-mi putea face o afacere sau sa-mi folosesc capitalul ca sa-mi fac propria firma de vestimentatie sau de transporturi si reparatii.
As baga o parte din bani in banca pentru zile innorate, mi-as intemeia o afacere cu un profit mediu si o organizatie non-profit, iar nu in ultimul rand as calatori cat mai mult posibil...