| CIVIC1 a întrebat:

Daca ati fi in situatia sa vindeti un bun, un teren, o casa, un apartament, o masina, etc. ati avea incredere ca plata sa va fie făcută de către cumparator in criptomonede, Bitcoin?

7 răspunsuri:
| adryang78 a răspuns:

În niciun caz.

| CIVIC1 explică (pentru adryang78):

De ce nu?

| adryang78 a răspuns (pentru CIVIC1):

Fiindcă nu am încredere în tehnologie. Poate sunt mai de modă veche, dar consider că, în caz de forță majoră, tot lanțul și roata te scot din nevoie.

| MistarGoGu a răspuns:

Sa dau un bun pe un fișier cu un șir de BITI pe el? No way!
Toate plățile/ încasări de la clienti le fac de vreo 15 ani prin banca! Atât! Nu îmi mai amintesc de când nu am mai atins fizic lei, $ sau €!

| MistarGoGu a răspuns:

Multe cryptomonede sunt utilizate în tranzacții la " Gri " sau " Negru " pe DarkNet *? ( internet ascuns )!
Orice! Droguri, arme, documente false, acces la site-uri de pedofilie sau spălare de bani din alte activități ILEGALE!
Din ce știu Monero asigura cea mai mare INTIMITATE și siguranță! Btc sau altele sunt prea " crapate " la capitolul asta!

| StoicAnalysis a răspuns:

Cryptomonedele in perioada actuala sunt foarte volatile. Deci cu siguranta nu as vrea sa vand o casa de 100k euro pe sa zicem 3 bitcoin, ca apoi peste cateva zile cand vreau sa vand moneda pe bani sau sa cumpar altceva, sa ies in paguba.