anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă ești pus in situația să alegi intre un servici care-ți place, dar este plătit cu jumătate mai puțin decat unul care nu-ți place, pe care dintre ele l-ai alege?

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Pe ceea care imi place.

| paul123paul123 a răspuns:

Un om corect merge pe drumul corect se indreapta catre ceea ce este cu adevarat. Faci meseria pentru care te-a facut Dumnezeu chiar daca castigi putini bani, pentru ca acela ce face asta va ajunge un duh bogat din darurile lui Dumnezeu

| NisipLaMare a răspuns:

Di ce ai spus pe nici unul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lucrezi unde îți place.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Am refuzat oportunitati care nu ma atrageau deloc, in ciuda castigurilor mari.

| cristi202 a răspuns:

Nu banii sunt totul. Daca 8 ore, sau chiar mai mult, cît stau la lucru nu mă simt bine, nu sunt fericit, nu merita toate bogățiile din lume. La urma urmei, pierd a treia parte din viața cu el. Macar sa mă simt bine in ea.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim23091001 a răspuns:

As alega cel care imi place pentru ca e mai important sa faci in viata ceea ce iti place, dar aici depinde de situatia fiecaruia si de dorintele fiecaruia. Ascultati inima, nu buzunarul!

| Violleta2022 a răspuns:

Depinde in ce situatie financiara te afli!
Daca iti permiti sa stai pe juma de salariu fiindca exista cineva care te intretine si-ti plateste facturile, atunci faci ce-ti place.
Daca ai nevoie de bani si trebuie sa te intretii, atunci iei ce gasesti mai bine platit, si pui placerile in cui...pana iti revii financiar si te muti pe jobul relaxant si placut care plateste f putin.

| ReddY25 a răspuns:

Ce-mi place

| CleanHeart a răspuns:

Tintesc sus, am vise care fix asta necesita dar știu sigur că niciodată nu as alege sa stau undeva unde nu îmi place, prefer sa schimb multe locuri de munca.