| Rares19dri a întrebat:

Daca fac un credit de nevoi personale la bcr, pot retrage toata suma cash odata? Sau imi va lua comision?

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca nu ai salariu mare pe cartea de munca si nu ai minim 6 luni de cand esti angajat, nu vei primii niciun leu banca iti va respinge cererea, trebuie sa faci dovada cu acte de la angajator ca ai cum sa platesti creditul. Ce suma vrei sa imprumuti si pentru ce? Nu te impovara aiurea sa cumperi prostii telefoane si laptop da le dracu ca nu merită sunt niste gunoaie de rable care intr-un an le arunci, dar tu vei avea de platit rate ani de zile pe niste rahaturi care nu o sa le folosesti multi ani ca se strică se demodeaza apar altele noi care le vor bate la fund pe astea vechi.

| Rares19dri explică (pentru CristiDinBucuresti):

Sunt constient de asta, si multumesc frumos. Dar e ceva personal, si nu e fara sens. Sunt doar curios daca pot scoate toata suma odata in cash, fara comisioane si alte chestii

De 6000 de lei ar fi vorba

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Rares19dri):

Nu merită nene, ei iti dau 6000 de lei si vor dublu inapoi ca pune banca penalizari, ce vrei sa cumperi de banii ăstia? Pina la urma este treaba ta ce faci dar o sa ajungi in strada ca ei pun ipoteca pe casa ca sa se asigure ca au deunde recupera banii, si daca tu vei ramane șomer cum platesti? Ce varsta ai?

Banca pune comision la orice si cand retragi si cand depui banii, ei te comisioneaza cu 2, sau 3 lei pe fiecare tranzactie ei nu sunt prosti sunt doar hoți.

Am incercat sa fac, si oferta era in felu urmator: 6000 si trebuia in total sa dau inapoi 6400. Rata de 500 si ceva de lei pe luna. Pai si daca fac doar o retragere, toti banii dintr un foc cum ar fi cu comisionul?

Aceasta banca trebuie sa iti explice eu nu stiu, mergi luni la ei si intreaba i dar eu personal cred ca faci cea mai mare prostie ca te bagi la credit ce faci daca anul viitor numai ai serviciu? Parintii tai ca nu stiu ce varsta ai, crezi ca iti vor platii ei? Sau daca esti casatorit crezi ca sotia o sa fie de acord sa dea din salariul ei banii? Dar in fine, treaba ta cum te vei descurca. Luni mergi la banca si intreaba i pe ei ce presupune acest imprumut ce comisioane au si ce penalizari pe zi pun cît la sută si vezi tu daca te incadrezi sa achiti imprumutul la ei in timp record cu tot cu comisioanele lor.

Am inteles. Mersi frumos, apreciez?

| suntserios a răspuns (pentru Rares19dri):

Nu lua în seamă răspunsurile acestui user Cristi București.
Efectiv el asta face pe TPU la orice întrebare. Dece îți iei credit, de ce îți iei mașină, la ce îți trebuie casa, ce sa faci cu telefonul etc.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, ai acces teoretic la toată suma