anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ma apuc de Youtube si fac bani din AdSense, ce trebuie sa fac mai departe? Am cautat pe net si am inteles ca trebuie sa merg la ANAF sa completez nu stiu ce hartie. Altceva?

Stie cineva absolut tot ce trebuie sa fac? Nu vreau sa ma trezesc cu ANAF-ul la usa...
Deci am nevoie sa stiu TOT ce trebuie sa fac, ce hartii trebuie sa completez ca dupa sa pot sa cheltuiesc banii care imi raman pe ce am eu chef si sa dorm noaptea fara griji. laughing Dar nu dati link-uri, vreau raspuns nu link. Thanks.

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Pentru crearea unui srl, contactezi un avocat ca sa se duca, sa completeze, sa introduca codurile CAEN in locul tau. Mai departe, colaborezi cu un contabil.

Cu anaful tot o sa te trezesti la usa deoarece o sa vina in inspectie sa vada daca ai toate actele la punct.
Inchisoare faci doar daca nu ai nicio firma deschisa si nu declari venitul. Maxim iti iei amenda in situatii grave, dar calmeaza-te, nu o sa fie imensa. Daca e ceva minor primesti doar un avertisment. Poti dormi noaptea linistit.

Banuiesc ca nimeni de pe TPU nu este contabil sau avocat, asa ca ce raspunsuri o sa urmeze, ori o sa fie gresite, ori incomplete, ori neactualizate. Doar un contabil o sa-ti poata raspunde la acele intrebari.

7 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

O sa îți fie greu la început dar dacă faci conținut bun sa atragă la public o sa te ridici ușor.

| Alinailies a răspuns:

Intai te apuci de Youtube si faci bani si pe urma vezi ce faci, cum declari etc.
Nu e asa usor sa faci bani din Youtube, crede-ma!
Banii se fac greu!
Bine, depinde si ce nișă alegi dar sub un an, nu faci cine stie ce bani.
Succes!

| anonim_4396 explică (pentru Alinailies):

Am de gand sa exploatez un tip de content care prinde foarte bine la public.
Multumesc! happy

| Nemessys a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce vrei sa faci mai exact?
Hai sa-ti dau cel mai valoros sfat despre Youtube. Watchtime-ul. Youtube-ul este generos si te promoveaza dar daca isi da seama ca multi useri dau click pe clipul tau si ies peste cateva secunde, asta inseamna ca clipul nu este bun si nu o sa-l mai promoveze. Daca faci un clip de 10 minute (ceea ce este si recomandat) incearca sa faci ca majoritatea vizionatorilor sa stea cel putin 5 minute (adica asta sa fie media).
Nu fa clipuri prea lungi si plictisitoare.
Youtube-ul este ca TV-ul. Iti mai amintesti momentele cand te uitai la TV si te scapai pe tine dar nu voiai sa te duci la baie deoarece ratai o faza care te tinea cu sufletul la gura si voiai neaparat sa stii ce o sa urmeze? Asa trebuie sa faci si pe YTB. Daca iti plictisesti audienta, aceasta o sa iasa de pe clip. Dar daca le starnesti curiozitatea si ii faci sa se uite pana la sfarsit, o sa ai succes.

| Alinailies a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci mult succes! happy

| anonim_4396 explică (pentru Alinailies):

Multumesc! happy

| Alinailies a răspuns (pentru Nemessys):

Bun sfat!
?