| lplostonyou a întrebat:

Daca moneda euro va da faliment si va disparea, Romania va mai trebuii sa dea inapoi euroii pe care i-a imprumutat? si-a pus cineva intrebarea asta pana acum? Astept raspunsuri interesante happy

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In primul rand nu cred ca va disparea euro, nu moneda da faliment. In al doilea rand un imprumut trebuie restituit, in moneda de imprumut ori in alta moneda care o inlocuieste. Ce-i asa interesant? Numai bine!

9 răspunsuri:
| horisirb a răspuns:

O moneda nu poate falimenta, se poate doar devaloriza... eventual poate fii inlocuita dar putin probabil

| thealchemist a răspuns:

Sigur ca trebuie sa-i dea inapoi, problema e de unde?

| hummer24 a răspuns:

Buna intrebarewinking,,, ceva tot trebuie sa dam inapoi da cum in tara nu mai e nimic de dat le dam teapa

| Ychtiandro a răspuns:

Evident.

| mariusradu a răspuns:

Buna, eu cred ca nimeni nu se va gandii la asta pentru ca va fi un haos total happy

| Anek a răspuns:

Eu zic ca e imposibil ca euro sa dea faliment, dar daca este 1 sansa la un miliard atunci cred ca nu trebuie sa ii dea inapoi, dar FMI a pus o garantie pe bani imprumutati deci tot vor primii ceva...

| bebitzu a răspuns:

Binenteles e vorba de niste bani de care Romania s-a folosit (cu folos sau nu) nu conteaza in ce moneda e acordat imprumutul si daca acesta dispare, banii vor trebui dati inapoi (desigur vom da inapoi o suma mult mai mare decat cea imprumutata). Pe de alta parte nu cred ca se va pune vreodata disparitia monedei unice, ci mai probabil disparitia leului, si trecerea Romaniei la euro.

| microMINIm3 a răspuns:

Pai, e cam greu sa spun, dar cine stie ce se va intampla. Pate ca no sa fie probleme. Si oricum in 2015 Romania va lasa leii si va trece la euro.

| Serafir a răspuns:

Oricum ar fi tara asta e locuita de prea multi prosti lacomi, in acelasi timp e prea bogata dar nu stie populatia sa se foloseasca de ce lea fost dat trist, Dumnezeu a dat in Africa desert in America prerie, in Romania munti, dealuri, campie, ape, la care sf.Petru: de ce ai dat atatea aici? Dumnezeu: lasa ca aici dau oameni