In fabrica NU se prepara toata cola, ci numai o parte, dupa care ultimile ingrediente, vin incuiate si sub excorta si sunt puse de un angajat care a semnat ca nu o sa spuna niciodata secretul
Nu stiu in cazul KFC, dar in cazul Coca-Cola, doar 2 oameni pot sti simultan reteta.
Acestia au diverse restrictii si conditii de indeplinit, de exemplu: nu pot calatori impreuna in avion sau in acelasi mijloc de translport, nu isi pot lua vacanta in acelasi timp, sunt testati la un anumit interval de timp atat din punct de vedere fizic cat si psihologic etc.
Sau nu exista ceva lege sa nu furi retetele la altcineva ca primesti ceva sanctiune?
Eu cred ca Coca Cola si KFC ar trebui interzise... Cine stie ce dracu' pun in chestiile alea de le tin secrete... Ar trebui sa fie facuta o lege care sa nu le dea voie sa tina secret retele respective.
Ai văzut filmul de animație kung-fu panda, îmi cer scuze dacă greșesc numele, câtă bătaie pentru nimic, posibil așa să fie și rețetele secrete
Vine alt patron
Iti explic daca esti muncitor de incredere. sau daca tatal tau e patron iti dau un exemplu firma nu moare vine alt patron ii iei locul tatalui tau sau daca ai ani de munca la firma aia. sa faci ceva sa produci mai mult decat angajati.
Si patronul castiga mai mult decat angajati dar exista si mici consturi lumina, intretinerea locul unde defasori activitatea angajatori esti pe fuga.
Cred că angajații sunt împărțiți în mai multe divizii, astfel încât fiecare să se ocupe de câte o singură etapă din realizarea produsului finit. Și așa, fiecare cunoaște doar o parte din rețetă. Și probabil că au specificat în contract că nu au voie să dezvăluie rețeta.
Matei_Ionut_Marian_1991 întreabă: