| ciocio1993 a întrebat:

Dati-mi si mie cateva exemple de facut bani de buzunar. oricate sunt bine venite poate imi aleg unu din ele precizez ( bani de buzunar nu afaceri investiti etc poate cum faceati voi odata) De curiozitate ca eu nuprea am idee deloc!

13 răspunsuri:
| Cutitaru_Gelache_1991 a răspuns:

Mare dreptate avea unu cand spunea ca televizoru prosteste.cat despre tine ciocio daca te multumesti doar cu bani de un suc.e cam grav.du-te si tu la bunici si fa le treaba in gradina ca iti dau cativa banuti.cu toate ca ar trebui sa faci asta fara sa fi platit,sau fa curatenie in casa la rude, te rogi de ele, le spui ca ai nevoie urgent de bani.

| Gogulita a răspuns:

Da tot de la escrochierii adevarate mai pune pariu cu cineva ca poti bea dintr-o doza fara sa o desfaci.(invarti doza si pui apa in gaura aia si bei)

| MarcuDany a răspuns:

Du-te pe strada si prefate ca ai ramas fara bani. Roaga pe cativa oameni sa te imprumute si ii dai un numar de telefon fals, ei crezand ca tu le vei da banii inapoi. Uitata la excrocherii adevarate. Mai inveti si de acolo ceva.

Mai stiu ceva cu 2 carti. Iei 2 carti si bagi foile de la o carte in alta si la sfarsit vei realiza ca e foarte greu sa le desparti. Daca iti dai seama cum trebuie despartite va fi usor. Daca faci pariu cu altii pe bani poate castigi ceva.

| mihaelamiki96 a răspuns:

Te poti inscrie la oriflame. iti iei produse mai ieftin si iti ies si bani in functie de comandawinking, totul depinde de tine daca ai o comanda de 50 de lei tie iti raman 11 lei, la o comanda de 500 de lei tie iti raman bani de buzunar 200 de lei smug, pentru mai multe detalii uite id meu : mysumyhaela

| ionela_2126 a răspuns:

Imparte fluturasi!

| baltza92 a răspuns:

Http://www.virtconomics.com/recruit/obqxrhv8v6zmftbzlbpe pentru detalii da-mi add pe mess si discutam;) bogdan.baltatescu@yahoo.com

| conttpu a răspuns:

Buna.daca ai un cont de conquiztador cu peste 7000 paj, as dori sa il cumpar! si uite asa mai faci ceva banuti! ce zici?

| djdevon a răspuns:

Incearca pe www.Venitonline.com.Ai mai multe optiuni

| Stefan_Dan_Paul_1970 a răspuns:

Sunt multe metode de facut bani...dar trebuie sa le stii care sunt mai bune...

| v10b a răspuns:

Vand un cont de grepolis cel mai frumos joc online am 114 orase punctaj 1 milion 500 mii

| Marius222 a răspuns:

Uite un site care te invata cum sa faci bani fara investitii aici :http://hai-sa-facem-bani-pe-net.blogspot.ro/