Pentru a fi implinit profesional trebuie sa ai reusite cat mai "rasunatoare".
Asemenea reusite se pot obtine doar daca esti foarte bun in domeniul respectiv.
Pentru a deveni foarte bun trebuie sa te dedici invatarii si experimentarii continue. Acesta se poate face DOAR daca esti pasionat de domeniul respectiv.
Luat in ordine inversa: munceste in domeniul care te pasioneaza, care ti-i hobby-ul!
Daca ti-i drag ceva, atunci te dedici din plin, din suflet, fara sa te obosesti de stress si iti faci treaba chiar si daca n-ai fi platit pentru ea.
Cu asemenea interes vei deveni un foarte bun cunoscator a domeniului si ajungi sa le depasesti pe cei care se ocupa doar din obligatie, pentru bani. Astfel vei fi implinit atat profesional, cat si moral.
Si pe mine sunt 3 invidioși
Eu lucrez bucătărie la un restaurant si suntem 5 in total cu mine eu sunt cel mai tânăr 24 de ani am sa împlinesc acum pe 4 Noiembrie si sunt 3 pe mine invidioși fiindcă muncesc si im vad de treaba mea am învățată aproape totul doar in cateva luni si se mai si lăudau la mine ăștia 3 inși nu le dau nume se lăudau la mine ))) noi avem diplome de bucătări cand aflu după ceva timp chiar acum recent ce are aicia O săptămână de fapt nu au diplome de bucătăria )) si ma mințeau in față am aflat de la șeful ca ăștia 3 așa sunt cu toti sunt cu ceva probleme la cap oricum le-am zis ce aveam de zis le față le-am zis așa greșeală voastră știți care este? Nu ca mamti mințit ca aveti diplome si ca v-ati arătată adevărată față mult prea devreme cand le-am zis asta mai aveau puțin si ma măncau de viu )) oricum mai am de învăța câteva meniuri si atunci cand le-am învățat și pe alea o sa ma invidiez si mai mult
Sa nu se unească ăștia 3 sa ma răpească))
Pentru ca ne aflam intr-o continua competitie de aceea aparare invidia.
Imi fac un plan gen to do a list sa vad ce am de facut in ziua respectiva.
Carti de dezvoltare persoanala ti-as recomanda, mie persoanal imi plac cartiile romantice.
Pentru a fi implinit din punct de vedere profesional iti recomand sa te apuci sa inveti o meserie.