| Remussssssss a întrebat:

De ce Buccurestiul nu face mai multe zgarie-nori in zona pripera Bucuresti? Nu ar fi deloc rau deoarece ar transforma Bucurestiul intr-o zona comerciala mai puternica, sa nu uitam de turistii care vin pentru a vedea asemenea zgaria-nori

Răspuns Câştigător
| MistarGoGu a răspuns:

Depinde și de sol! Sunt orașe în tari dezvoltate dar din cauza terenului de sub oraș *( argilos - nisipos sau cu infiltrare de apa ) este greu sau prea costisitor de construit! Pentru asemenea construcții trebuie teren dur *( roca )!

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce turiști vin să vadă zgaraie nori? Doar in Manhattan se duc turiștii pentru așa ceva.

| johnnny123 a răspuns:

"De ce Buccurestiul nu face mai multe zgarie-nori in zona pripera Bucuresti?"

Nu "Bucureștiul" construiește zgârie-nori, ci diverși dezvoltatori care fac asta pentru a obține profit. Iar pentru a obține profit trebuie ca numărul construcțiilor să fie corelat cu cererea din piață. Nimeni nu se apucă să construiască zgârie-nori în neștire dacă nu există suficientă cerere și riscă să rămână cu ei goi sau nevânduți. Asta se întâmplă doar în China.

"sa nu uitam de turistii care vin pentru a vedea asemenea zgaria-nori"

Ce turiști vin să se uite la zgârie-nori? Din câte știu eu, toate țările civilizate au zgârie-norii lor, iar oamenii sunt sătui să-i vadă. Nu am auzit niciun american să spună vreodată "aș vrea să vizitez România, dar nu au destui zgârie-nori".

| Remussssssss explică (pentru johnnny123):

Doar la americani te gandesti...

| johnnny123 a răspuns (pentru Remussssssss):

"Americanii" au fost doar un exemplu, pentru că nu puteam să enumăr toate țările care au zgârie nori. Dar, dacă citeai cu atenție, ai fi observat că am scris "toate țările civilizate au zgârie-norii lor".

Deci poți să înlocuiești "american" cu "francez", "englez", "german", etc. Toți sunt sătui de zgârie nori și nu aleg destinațiile de vacanță pe criteriul ăsta.

Întrebări similare