| Aldutssss31 a întrebat:

De ce e atata bataie de joc? ti se opreste 50% din salariu pentru sanatate, autostrăzi etc si cand te duci la doctor tot platesti ce e mai important pentru ca nu sunt decontate.De ce suntem batjocoriti asa?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce ai plătit ultima oara la spital?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De ce suntem batjocoriti asa.
Nu este aceasta intenția. Dacă crezi că reziști fără CASS, fără CAS, încearcă.

| romeo78 a răspuns:

Pentru că nu sunt opriți decât pe hârtie. În realitate, există un buget anual, care, teoretic, prin lege, anual alocă anumite procente în diverse domenii.
Realitatea, însă este alta.
Iar, referitor la oferirea de bani pentru servicii medicale, este o situație acceptată de toate partidele politice, deoarece majoritatea au interese în sănătate, mă refer la cabinete, spitale private.
Referitor la drumuri, drumul înseamnă progres.
Regele Carol I, a reușit ca în primii 30 de ani de domnie să construiască mii de kilometri de cale ferată. Lucru care a contribuit la o dezvoltare a României.
Priviți zonele sărace ale României ce infrastructură au și zonele bogate ce infrastructură au.
Nimic nu este întâmplător, totul este calculat, planificat.

| Sekim a răspuns:

Suntem batjocoriti pentru alegerile pe care le fac marea majoritate. Romania din punct de vedere al inteligentei este o tara de ratati, mai ales pensionarii. Au distrus tara cu voturile lor imbecile, fara sa gandeasca absolut deloc, si pentru ce? Pentru o punga de zahar si un ulei primit o data la nu stiu cati ani. Chiar si acum recent, oamenii au votat PSD. Atata timp cat nu scapa tara asta de ratatii aia, nu va scapa nici de saracie si hoti. Sa fiu sincer singurul partid care merita, cel putin in oras la mine, este PNL. Candidatul de anul acesta la primarie a fost un om cu caracter pe care il si cunosc, si a dat interesul extrem de mult, a investit foarte multi bani in reclama si campanie si ce sa vezi, a castigat un corupt care, stia absolut tot orasul ca e corupt. Nu cu mult inainte de alegeri primarul actual incerca sa vanda un pamant de langa primarie sotiei, pe suma mirifica de, 1 euro. Si ce crezi? A castigat coruptul, si, daca ne uitam pe Facebook in comentarii, numai pensionari care sunt la modul : va sustin, felicitari. Ultimii analfabeti au ajuns sa decida soarta tarii, si, au niste decizii de iti vine sa pleci.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Sekim):

Sunt de acord că PSD-ul e format din jigodii ordinare, din penali care vor să stoarcă tot. Dar am aceeași părere și despre toate celelalte partide, inclusiv de PNL. Mai știi când a fost faza aia cu psd-iști care ar fi candidat sub tutela PNL sau cum era, știu că am văzut odată la starea nației. Sau când l-am văzut pe Orban cum trăgea ca nesimțitu din țigară la ședință picior peste picior când pe noi ne amendau milițienii dacă ieșeam din case și eram obligați să purtăm mască în orice spațiu public închis. Imaginea aia pentru mine a fost concluzia că toți sunt la fel și cireașa de pe tort a fost asta:

https://youtu.be/JVkqDAP7gAk

Mie de politica asta mi s-o lăsat, sincer. Îi văd pe toți ca fiind același aluat.

| FlorentinaM20 a răspuns:

Niciodată nu am înțeles de ce majoritatea umblau cu stickere România vrea autostrăzi serios? Mai degrabă are nevoie de străzi.Așa este construit sistemul o batjocura

Întrebări similare