Pentru ca sunt cativa care au adus noi servicii pe internet, si s-au imbogatit, iar prostimea imita mereu.
Statisticile sunt mereu jenante, majoritatea firmelor noi nu rezista nici 2 ani.
La sediu ajung mai putini, pentru ca sunt cheltuielile mai mari; dar si acolo e plin de ratati care esueaza penibil.
Este foarte simplu: diminueaza cheltuielile firmei cu cheltuielile necesare functionarii la un sediu si astfel obtin un profit mai mare.
Pentru ca genul respectiv de afacere e potrivit pentru persoana aceea, cunostintele si skill-urile sale.
De ex: un business de social media marketing sau digital marketing. Pot lucra de oriunde din lume cu ajutorul laptop-ului, iar angajatii mei sunt cu contract de freelancer/colaborator si lucreaza si ei remote de oriunde din lume. Oferim servicii altor companii sau persoane fizice online, nu avem nevoie de un sediu neaparat. Bineinteles ca as putea sa imi fac un sediu daca am mai multi angajati care trebuie sa colaboreze sau daca am nevoie de un spatiu unde sa ma intalnesc cu clientii, dar din nou depinde de business si de ce iti doresti tu.
Pentru că o afacere online, în primul rând nu presupune la fel de multe cheltuieli precum una fizică.
În al doilea rând, pentru o afacere online nu este nevoie de foarte multă investiție la început(depinde si ce vrei sa faci mai exact). Plus că un astfel de afacere să zicem că o poți gestiona din timpul liber, iar pe lângă să mai ai un loc de muncă. Astfel vei avea un venit în plus pe lângă salariu, semnificativ sau mai puțin, din ceea ce faci în online.
Pentru ca nu vor sa munceasca, toti vor sa stea in fata monitorului si sa le cada bani din cer...
Nu ai de plătit chirie/utilități, nu trebuie să te deplasezi la un sediu și poți munci din comfortul casei tale.
anonim_4396 întreabă: