Rococr: jocurile de noroc (unde intra si pariurile) sunt exemplul clasic de sistem piramidal. In esenta, sistemul piramidal se descrie cam asa: toti cotizeaza, unul castiga. Normal ca, pentru ca acei toti sa mai cotizeze, trebuie cateodata unii sa mai fie si recompensati. Dar tu asa sa te gandesti ca pentru tipul ala care a castigat 2300 de ron au pierdut altii 10 sau 20 de mici jucatori si a castigat firma de pariuri minim 200% (depinde de numarul celor care au pariat, presupuneam si eu).
Pentru ca intotdeauna se gasesc destui fraieri care sa-si lase banii acolo sperand ca vor castiga!
Cel mai profitabil loc de munca care prinde la romani deoarece nu trebuie sa faci nimic special doar dai niste clicuri si vin bani foarte simplu.Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi pe http://www.pay-bux.com/?ref=popsebi dupa care sa dai click pe reclamele de la ADVERTISMENTS.Pentru fiecare click dat pe o reclama primesti automant 0.25$ si in plus fata de asta pentru fiecare membru care se inregistreaza pe adresa ta de fiecare data cand el va da click pe o reclama primeste o.25$ dar si tu primesti tot 0.25$ doar ca da el click cu cati mai multi membri cu atat mai multi bani.INREGISTRATIVA ACUM DOAR PE http://www.pay-bux.com/?ref=popsebi
Pentru ca nu sunt facute sa falimenteze, ca orice joc de noroc inventat de om sa nu mai zicem de blaturi. Tu ai investi intr-o casa de pariuri sportive daca ai sti ca dai faliment.
Deoarece sunt multi fraieri care cred ca o sa se imbogateasca peste noapte si baga la pariuri in prostie La mine de exemplu astia nu isi ia mancare la scoala doar ca sa bage bani la pariuri. Disperati
Ma refeream ca in ciuda unora care au castiguri la meciuri previzibile... de exemplu eu am vazut odata la stanleybet 2 insi la rand care au scos 22 mil si 9 mil. Am ramas tampit
Pentru ca toata lumea merge la pariuri sportive.si dai ceva bani ca sa pariezi.in fine e ca si cum eu as paria pe 100lei ca maine e tot soare.da poate maine ploua.am pierdut cei 100 lei si le-a ramas lor...
Razvan03Andrei întreabă: