Aham, bancile percep comision si pentru asa numita "gestionare a contului". Cu alte cuvinte, doar pentru ca tii banii in cont si ti se percepe comision. Culmea, comisionul de gestionare a contului bate dobinda. Asa se face ca eu m-am trezit si fara bani in cont si cu datorii la banca
Ete si tu! Bancile percep comision NU pentru retragerea de numerar, ci pentru tocirea tastelor de la bancomat. Nimic nu stii!
Cica trebuie sa isi acopere costurile!
Sunt banci care nu percep acest comision, de exemplu Alpha Bank. Oricum, bancile din Romania nu incurajeaza depozitele. O prietena s-a hotarat sa-si deschida cont bancar, in care sa depuna banii obtinuti din vanzarea unui teren. La finalul anului a scos banii din cont, pentru cumpararea unui apartament si a avut surpriza sa constate ca a acumulat dobanda vreo 30 de lei. Restul banilor au fost inghititi de comisioane (de gestionare a contului si de retragere). Mare afacere a facut!
Pentru ca e unul din modurile prin care ei isi acopera costuri si scot profit.
http://www.newsiasi.ro/......tului.html
Din nesimtire. Adica tu le bagi banii tai in cont, ei se folosesc de ei practic prin diferite plasamente, si cand vrei sa-i scoti platesti. In Anglia de exemplu nu se percep astfel de comisioane, nici macar daca transferi banii in alte conturi la banci diferite. Si sa nu mai vorbim de dobanzi...
@Sensei.BRO----Andrei, si eu dupa vreo 2 ani de inactivitate bancara pe contul firmei, cand am facut prima operatiune, s-au servit singurei cu vreo 200 de RON. Astia-s de genul celor care stau cu bata dupa colt, cand te-au prins, pac! te-au ras.
Bancile percep comision la retragere spunand, ca le costa sa aiba bani lichizi.Totusi sa fim seriosi ca fiecare comision are rolul lui, acum se gasesc bancomate la orice colt de strada si cer comision deoarece ne tin banii imobilizati la ei.
Sadboy11 întreabă: