anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce se devalorizeaza leul?

17 răspunsuri:
| videoblog a răspuns:

Pentru ca au tinut cursul artificial pana acum si nu ancorat in economia reala.

| Irina a răspuns:

Pentru ca este putina valuta pe piata. importam foarte mult, exportam putin, investitiile straine directe sunt nesemnificative.

| canarita a răspuns:

Inflatia creste...nu producem nimic, numai consumam...nu avem companii extraordinare cotate la bursa, nu avem economie practic...

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Pentru ca tot a incercat sa intimideze de atata timp ca a uitat sa muste si sa ramana regele padurii. Si apoi, sunt mai frumosi tigrii albi!

| alex2009 a răspuns:

Ca asa vor astea care sunt parlamentari romaniei si dorm in fotoliu pe bani nostri.

| Instinkt a răspuns:

Pentru ca leul nu se prea mai vinde si toti schimba lei in euro dc ar face invers leul ar creste

| antonius74 a răspuns:

Pentru ca e criza si asta se intampla in criza: monezile se devalorizeaza, deoarece celelalte devin tot mai rare. cum a zis si @dudu, economia romaniei scade tot mai tare pe zi ce trece (tot mai multe firme dau faliment), datoriile acumulate la FMI si Banca Mondiala din ultimele 6 luni sunt mai mari decat a avut tara noastre VREODATA, deci e clar ca statul a intrat in faliment (incapacitate de plata, cum se zice pe la stiri). totusi, inca stam bine, pentru ca sunt alegeri prezidentiale si BNR-ul sustine artificial leul. pana in aprilie 2010 va fi cel putin 4. 7, desi unele voci sustin ca va fi mult mai rau...

| marioBARCELONA a răspuns:

Ca sinteza, parerea mea este ca noi ca natiune, consumam mai mult decat producem iar economia noastra lasa de dorit.Nu mai vorbesc ca nu avem strategii pe termen mediu si lung.

| dudu_4306 a răspuns:

Ca nu avem economiebig grin

| adrianhasde a răspuns:

Fiindca s-a gandit cineva mai destept ca romanul sa cumpere in valuta.

| Raul a răspuns:

Leul?sad...vai de capu' lui...de ce mai eista romania? de ce au murit atatia oameni la revolui? ca sa existe,, politicieni,, ca ai nosti...am o varsta frageda si din pacate traiesc intr-o romanie cu oameni smecheri, in care mi s-au furat lucruri, in care nu mai sunt sperante...sad... daca pozele ar vorbi si ar fi fost o poza a romaniei i-ar fi soptit:
,, Sti, nu esti ceea ce-mi doream sa fii!,,sad

| Raul a răspuns:

@raul364 revolutie bai! ia un dex si mai citestelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca am imprumutat modelul economic-financiar de la tari "in dezvoltare" in lichidare am vrut sa scriu, o proasta guvernare duce la faliment socio-economic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai napirleste si el, doar ca leul nostru cind napirleste, napirlit ramine, adica chel laughing

| kenzo007 a răspuns:

Salut...
Pentru ca traim in romania si asta ne ocupa tot timpul. Pentru ca avem niste oameni incompeteteni la puter astea sunt motivele.

| MyAcountx a răspuns:

Finca Tara produce mai putin decit consuma...Etc

Întrebări similare