Pentru ca au tinut cursul artificial pana acum si nu ancorat in economia reala.
Pentru ca este putina valuta pe piata. importam foarte mult, exportam putin, investitiile straine directe sunt nesemnificative.
Inflatia creste...nu producem nimic, numai consumam...nu avem companii extraordinare cotate la bursa, nu avem economie practic...
Pentru ca tot a incercat sa intimideze de atata timp ca a uitat sa muste si sa ramana regele padurii. Si apoi, sunt mai frumosi tigrii albi!
Ca asa vor astea care sunt parlamentari romaniei si dorm in fotoliu pe bani nostri.
Pentru ca leul nu se prea mai vinde si toti schimba lei in euro dc ar face invers leul ar creste
Pentru ca e criza si asta se intampla in criza: monezile se devalorizeaza, deoarece celelalte devin tot mai rare. cum a zis si @dudu, economia romaniei scade tot mai tare pe zi ce trece (tot mai multe firme dau faliment), datoriile acumulate la FMI si Banca Mondiala din ultimele 6 luni sunt mai mari decat a avut tara noastre VREODATA, deci e clar ca statul a intrat in faliment (incapacitate de plata, cum se zice pe la stiri). totusi, inca stam bine, pentru ca sunt alegeri prezidentiale si BNR-ul sustine artificial leul. pana in aprilie 2010 va fi cel putin 4. 7, desi unele voci sustin ca va fi mult mai rau...
Ca sinteza, parerea mea este ca noi ca natiune, consumam mai mult decat producem iar economia noastra lasa de dorit.Nu mai vorbesc ca nu avem strategii pe termen mediu si lung.
Leul?...vai de capu' lui...de ce mai eista romania? de ce au murit atatia oameni la revolui? ca sa existe,, politicieni,, ca ai nosti...am o varsta frageda si din pacate traiesc intr-o romanie cu oameni smecheri, in care mi s-au furat lucruri, in care nu mai sunt sperante...... daca pozele ar vorbi si ar fi fost o poza a romaniei i-ar fi soptit:
,, Sti, nu esti ceea ce-mi doream sa fii!,,
Http://www.evz.ro/......eaza-leul/
citeste aici http://www.evz.ro/......eaza-leul/
Salut...
Pentru ca traim in romania si asta ne ocupa tot timpul. Pentru ca avem niste oameni incompeteteni la puter astea sunt motivele.
Andreea0612 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Bipolaru21 întreabă: