Eu zic ca dupa sarbatori isi va reveni iarasi. Se iau Euro pentru sarbatori, pentru nenorocitele de multinationale care-si trimit banii afara ca sa nu se vada ca au profit, etc.
La 3,90 nu a mai fost de vreo 10 ani cred normalul e undeva sub 4, 5, dar mno, avem asa un guvern minunat care ia niste masuri fiscale asa de bune incat ajungem la niste recorduri d-asta faine. Asta e, mai votati PSD.
Atat timp cat cei de la psd o sa ofere o sticla de ulei, un kg de faina si un pix batranii o sa tot voteze... si tot ei spun ca se duce tara
Ma cam enerveaza deja batranii astia, sunt povara societatii, nu produc nimic, doar primesc bani si mai ne si infunda in **** cu votul lor.
Batranii care au facut ceva cu viata lor si gandesc... sa le dea Dumnezeu sanatate dar sa vezi batrani care spun ca nu vor vota niciodata pe nu stiu cine si cand primeste 2 lucruri imediat isi schimba parerea...
Mai dar astia sunt culmea. Nu pot sa ia uleiul, faina si punga(se dau si pungi ) si sa voteze cu altcineva? Zici ca nu mai au nici un interes pentru generatiile viitoare.
Daca nu erau ei nu te nasteai si unde stai tot de ei e facut tu ce ai facut pana acum?
Chiar nu mai au deloc interes, stiu doar sa comentezi ca le iei locul in autobuz si ca nu mai suntem noi cum erau ei inainte
Ikr Spun ca noi nu ii respectam si ei nici nu stiu ce e ala respect. Stiu ce e frica si cam atat.
Fac medicina, cred ca voi face mai mult pentru ei decat au facut ei vreodata pentru mine
Andreea0612 întreabă:
Bipolaru21 întreabă: