| Poneiulcutreipicioare a întrebat:

De ce suma minima am nevoie pentru a face o noua Universitate privata?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Probabil de la 1mil euro in sus

| Poneiulcutreipicioare explică:

Pe ce va bazati cand faceti o astfel de remarca?
Sau o faceti ca sa fie facuta?
Am pus intrebarea asta pentru un raspuns pertinent nu o remarca rautacioasa bazata pe nimic.Inca astept un raspuns mai dezvoltat de la cineva care stie despre ce este vorba.

| darrio2007 a răspuns (pentru Poneiulcutreipicioare):

Cineva care ar vrea sa faca asta nu ar posta pe un site unde media de varsta este mai mica decat a unui student de anul 2-3.
P.S.Simpatic numele tau.Un adevarat nume de decan.

| Poneiulcutreipicioare explică (pentru darrio2007):

Postez aceasta intrebare oriunde doresc eu,iar cine este in masura sa raspunda,raspunde oricum, cat despre numele meu, nu cred ca este asa de important, si nu reflecta calitatile mele de potential decan la fel cum nici numele dumneavoastra plus poza unui caine care face bale nu cred ca reflecta personalitatea si visele dumneavoastra in viata! Va multumesc pentru raspuns, astept un raspuns pertinent la intrebarea pusa de mine! O zi buna!

| darrio2007 a răspuns (pentru Poneiulcutreipicioare):

Ok.Cainele nu ma reprezinta.Este pozitia mea impotriva celor care posteaza niste intrebari din lipsa de ocupatie.Deja,e clar ca cel mai (dez)interesat de intrebare am fost eu.Vazand atatea raspunsuri(sic!) la intrebarea ta.Si un raspuns al prietenului meu de aici, suntserios.Care cred ca exagereaza, totusi cu acea suma.Sa ai o zi buna si spor la facultate.Pardon,la infiintarea facultatii.