| AlfaOmega a întrebat:

De curand am gasit in podul bunicii o masina de cusut Singer cu seria Y19708513.As vrea sa stiu cam ce suma as putea primi daca as vinde-o? Stiu de "tepele"luate de altii cu aceste masini si de asta intreb. Poate se gaseste vreun cunoscator.Multumesc

8 răspunsuri:
| ExistaMosCraciun a răspuns:

Teapa luau cei care cumparau masinile de cusut, nu cei care le vindeau. Cumparatorilor li se spunea ca acel cod, de care spui tu, impreuna cu altul, de la o alta masina de cusut, formau parola pentru un cont, in care se afla o suma foarte mare de bani, pagubitilor li se spunea ca e vorba de un cont al lui Hitler (?). Cumparatorii "inteligenti " intelegeau ca este o oportunitate, astfel incat cumparau cu mii de euro o rabla de masina de cusut. Avand in vedere ca prejudiciul creat a fost foarte mare, din pacate asta spune multe despre IQ-ul anumitor semeni ai nostri.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Da pe Google "pret masina de cusut Singer", sa intelegi mai exact care era toata schema, masina in sine nu face 2 lei.

| BlueHusky a răspuns:

Inca mai functioneaza poveste asta laughing eu o stiu de cand eram in liceu... cam 10 ani de atunci... super

| Alexxutsa a răspuns:

Eu cred ca nmn nu ar cumpara asa ceva. happy

| Essekar a răspuns:

Pai uitete si tu daca are piese de platina happy

| Adriana_9241 a răspuns:

100 lei maxim.

| Adriana_9241 a răspuns:

Se cauta o masina de cusut veche marca germana, se ofera 3500-4000 euro, iar numarul de telefon e : 0733806098. Mult succes

| AlfaOmega explică:

Am vazut pe siteul lor ca masina ar fi din 1921 si pe net gasesc niste preturi imense la masinile astea.Sau doar piesele de platina dinauntrul ei conteaza?

Întrebări similare