Teapa luau cei care cumparau masinile de cusut, nu cei care le vindeau. Cumparatorilor li se spunea ca acel cod, de care spui tu, impreuna cu altul, de la o alta masina de cusut, formau parola pentru un cont, in care se afla o suma foarte mare de bani, pagubitilor li se spunea ca e vorba de un cont al lui Hitler (?). Cumparatorii "inteligenti " intelegeau ca este o oportunitate, astfel incat cumparau cu mii de euro o rabla de masina de cusut. Avand in vedere ca prejudiciul creat a fost foarte mare, din pacate asta spune multe despre IQ-ul anumitor semeni ai nostri.
Da pe Google "pret masina de cusut Singer", sa intelegi mai exact care era toata schema, masina in sine nu face 2 lei.
Inca mai functioneaza poveste asta eu o stiu de cand eram in liceu... cam 10 ani de atunci... super
Se cauta o masina de cusut veche marca germana, se ofera 3500-4000 euro, iar numarul de telefon e : 0733806098. Mult succes
Am vazut pe siteul lor ca masina ar fi din 1921 si pe net gasesc niste preturi imense la masinile astea.Sau doar piesele de platina dinauntrul ei conteaza?
Dragoescu_Carmen_1956 întreabă:
Ssssmokin întreabă: