anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De unde atatea Vaci care sa de a atata lapte incit sa alimenteze in Toata Romania !Ma refer la toate marcile fabricile de imbuteliat lapte chiar si la alea mai vechi pe piata sau mai bine cotate ca sa spun asa?Deci oare laptele care l bem cel imbuteliat sa fie chiar natural?Suta la Suta?laughing)

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Laptele de fabrica nu e deloc 100% natural mai ales nu au multi bani firmele producatoare sa aiba conditiile necesare pentru a face marfa de calitate. Atat timp cat vacile au ce manca si fac lapte e bine pentru consumatori.

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Pai care e problema, si vacile se pot inmulti la fel ca oamenii big grin

| eandopuncttk a răspuns:

Fii antena la mine!
eu am impresia ca sunt si boi care dau laptic.
pac pac! m-ai inteles?
buna intrebarea... da si raspunsu jme!

| delia1999 a răspuns:

Eu cred ca laptele este luat din alte tari.cred ca 80%este naturallaughing

| VadTot a răspuns (pentru delia1999):

Da adus cu trenul s au cu caruta si din ce tara elvetia nu i asa? s au Turcia? Hai pe bune cine sta sa aduca lapte din alta tara?laughing)

| razvan_8236 a răspuns (pentru delia1999):

Din ungaria stiu o firma care vinde aici tej ital nu mai stiu chiar exact numele sincer ii si singuru strain care il stiu eu personal

| razvan_8236 a răspuns:

Pai toate satele care au vaci sau ferme toti dau laptele la laptarie de exemplu ferma mea asigura o parte la firma x si sunt vaci care dau 15 20 30 de litri de pe zi nu stiu daca ie natural 100% ca eu il distribui apoi ma intereseaza sa imi vina bani

Întrebări similare