anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De unde pot sa cumpar ruble in Bucuresti?
Nu ma intereseaza nebunii virtuale propuneri sa imi fac monese eu vreau sa bag x euro in ruble sa ii pun la saltea.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La BNR cred ca mai gasesti sa schimbi, ca-n afara de euro, dolari americani si lira sterlina nu mai sunt banci sau case de schimb valutar, care sa faca asemenea tranzactii.

| RxTx a răspuns (pentru Violleta2022):

Am avut mai demult 3000 Franci Elvețieni în monezi și am fost cu ei la BNR și oamenii foarte amabili dar mi-au spus că lucrează doar cu anumite persoane juridice sau cu firme acreditate agreate de ei si că nu clucraează asă cu oameni obișnuiți.

Altă dată am fost la BNR că am vrut să cumpăr ceva argint pur să fiu sigur că este argint și să am acte oficiale la el pentru că doream să argintez ceva fire de curent care se folosesc in radiocomincații.
Și la fel același răspuns.

Am mai fost altă dată la BNR si am încercat să plătesc să îmi verifice o bucată de metal să văd dacă este Paladiu sau Selenium si eventual dacă era paladiu să îl vând lor.
Și tot la fel mi-au spus că ei colaborează doar cu unele firme.

Eu am ajuns la concluzia că nu ai ce să cauți ca om obișnuit la BNR că nu te ajută nimeni cu nimic, chiar dacă poate ai norocul să dai peste oameni cu foarte mult bun-simț ferplay si noblețe in comunicare care îți vorbesc frumos și îti spun în modul cel mai manierat cu putință că și-ar dori să te poată ajuta doar că nu se poate pentru că ești un simplu om muritor de rând

| Violleta2022 a răspuns (pentru RxTx):

Eu am avut deschimbat dolari australieni si doar BNR mi i-a schimbat si tot ei mi-au spus ca fac cele mai multe tranzactii cu moneda straina, fiindca celelate banci nu mai fac.

| RxTx a răspuns (pentru Violleta2022):

Poate că nu am fost la ușa care trebuia, tu unde ai mers?
Ai mers in calitate de persoana fizică? om obisnuit?
Adresa intrarea te rog! Strada Lipscani 25?

Eu am făcut toate lucrurile povestite mai sus până în anul 20011. Poate că acum sau mai schimbat lucrurile
sau poate că am nimerit eu la altă usa?

| Violleta2022 a răspuns (pentru RxTx):

Sunt vreo 3 ani de atunci si am ajuns la un BNR in alt oras, dupa ce am incercat mai multe banci care mi-au spus ca ele nu mai fac asemenea tranzactii, doar BNR-ul le face in toata tara, fiind unica banca care detine monede de mai toate valorile.