Deci...ai nevoie de 100 000 de lei? Noi? Adica, un miliard! De lei vechi! Scuza-ma, dar... vrei sa-ti iei Ferrari?
De la banca iei un credit pentru nevoi personale... daca nu-ti da suni la Provident dar iti da max 3000 Ron pe un an si rambursezi aproape dublu...eu zic sa mergi sa lucrezi in asigurari...se castiga bine
Schimba-ti locul de munca...sau mai bine apuca-te de o afacere.
Afacerile pe internet inplica mai putini bani la inceput decat o afacere offline. Iar ca si inceput poti intra pe www.SuperBani.ws si vei afla detalii prin email.
" O VIATA FRUMOASA ESTE DUSMANUL UNEI VIETI EXTRAORDINARE"
Haidade! ia scrie tu aici -negru pe alb- ce te-a facut sa crezi ca "lumea" TPU e fraiera? Nu cred o iota din ce spui tu : nici ca ai strans in doar cateva luni echivalentul a cca 12000 (douasprezece mii!) de euro si nici faptul ca esti studenta; restul' -dupa cum suna o binecunoscuta reclama- e can-can!
Eu te pot ajuta cu un credit de nevoi personale. lucrez la o companie de servicii financiare. lucram cu toate bancile din Romania si te asigur ca iti voi gasi cea mai buna oferta de pe piata. ma poti contacta pe e-mail: bogdan.mugescu@metropolis-finance.ro
lvr întreabă: