| Cozma_Marius_1997 a întrebat:

Deci am depus 100 lei in contul meu 50 lei fara aprobarea mea s-a dus la Regulated Romania LTD ce este de ce mi-a tras 50 lei? Stie cineva ce site este

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De pariuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am căutat asta pe google și am primit mai multe rezultate. Toate dau cu jocurile de noroc/pariurile, etc. Probabil ai introdus datele cardului undeva.

| Cozma_Marius_1997 explică (pentru anonim_4396):

Posibil doar ca vreau sa stiu site asta nu pot afla nu gasesc vreun site cu numele ala...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Cozma_Marius_1997):

Cred ca doar la banca îți poate spune mai multe detalii. Mergi, spui problema, iar ei vor verifica. Sa ai buletinul la tine, nici nu te baga în seama fără buletin.

Mama mea are card la Raiffeisen de peste 20 ani. De 1 an maxim și-a luat aplicația de banking și când mă uit în extrasul de cont vad minus 15 lei. Mă uit pe luna trecuta, de acum 1 an, de acum 10 ani și aceeași sumă reținută. Merge la banca și afla ca este o asigurare. Asigurare despre care ea nici nu știa. Probabil a semnat cândva și nu și-a dat seama, sau a uitat. Poate și tu ai semnat și nu mai știi. Prin maldărul ala de acte când semnezi pentru deschidere cont, îți poate strecura și vreun contract de asigurare.

| AnghelFernando a răspuns (pentru anonim_4396):

Se m ai pot recupera acei bani, am pățit aceeasi problema

| Sebi1924 a răspuns (pentru AnghelFernando):

Salut! În cat timp s-au recuperat banii?

| BEUNO a răspuns:

Good afternoon, my money from my account went to Regulated Romania without any of my approval, it's 310 euros from my account in Raiffeisen Bank, can you please help me to have my money back. Does any one know what is Regulated Romania?