| rares10 a întrebat:

Deschiderea unui club denoapte cam cat cosat, aparatura, angajati tot. nu vreau sa imi deschid prea mic dar vrau sa stiu. dau funda+vot.

Răspuns Câştigător
| Luiiizaa a răspuns:

Pai mama mea stiu ca vrea sa deschida o patiserie!big hug

Deci pentru o patiseriee costul e destul de marisor ...variaza intre 10-50 de mii de euro tott.
Iar pentru un club de noapte iti dai seama ca e mai mult!big hug

Funda:X?

3 răspunsuri:
| stronzzo a răspuns:

Iti spun eu cam cat te ccosta minim. dar sa stii capentru a face un club iti trebuie plan de afacere 1 cum atragi clienti... 2 o zona buna 3 un club nu se pune langa casa iti trebuie o autorizatie gandeste-te ce vei face daca clubul tau este pe camplaughing bine se poate si pune in oras chiar langa casa ta dar gandeste-te cam catii bani investesti pentru nu a esi sunetul din incapere eu am facut un plan de afacere dar nu am banii am idei am nevoie de bani te ajunge minim pana la 200 milioane de euroi iar maxim 400-500 nu vorbesc gen club cum e la tara. ceva mai special, daca cauti pe cineva cu ideei mai gasitdak cauti pe cineva cu banii gasesti mai greu depinde ce vrei sa faci dar fara un plan bun de afacere nu esti privit si nu vei primi investiti bafta mai multe detalii la id mumia3 bafta in viitor a si scuze pentru greselile gramaticale

| IrisBuzzi a răspuns (pentru stronzzo):

Fără supărare, dar 200.000.000 MINIM? Aberezi, știu ca ai postat în 2011, dar un club, cu toate investitiile, e minim 100.000 de euro, ceea ce nu e enorm