Bineinteles ca exista valoare medie. https://www.cursbnr.ro/curs-valutar-mediu
Zlotul polonez e aproape 1:1 cu leul, nu te ajuta mai mult comparatia directa?
Stiu, dar imi trebuie si ce e dupa virgula, atunci cand inmulesc cu milioane si miliarde se cunoaste orice diferenta.
De ce ai mai scris asta? E irelevant. Tu ai citit ce am scris mai sus? Atunci cand inmultesc cu milioane si miliarde se cunoaste orice diferenta, de asta trebuie un curs cat mai exact. Si nu mi-a trebuit din 24.07. 2020, ci o medie pe anul 2019, deci raspunsul tau e irelevant.
Nu ma intereseaza cui ai dat dreptate. Ti-am dat un singur vot eronat. Iar tu mi-ai votat 5 raspunsuri vechi cu nefolositor și eronat. De ce esti asa suparata? Un raspuns nu e "multe'.
Daca imi cauti prin intrebari ca sa-mi votezi raspuns dupa raspuns, poate ai nevoie de un xanax. Absurd sa fii atat de suparata pentru un singur vot.
Editez aici. Un om sanatos si fericit nu ataca alti oameni fara motiv. Isi vede de treaba lui. Nu inteleg motivul ignorului. Raportata.
Atat o duce fratiorule, are frustrari puternice
Ai sters intrebarea ca sa pot comenta in continuare? Merci. Am observat si eu un lucru despre tine. Esti cam dusmanoasa. Stim amandoi de ce ai comentat ce ai comentat acolo.
Nu te mai baga in seama degeaba!