anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din ce pot face o afacere buna la 17 ani scrietim si ce inseamna

8 răspunsuri:
| rserpu a răspuns:

Baiete, asculta de SuperBani, eu la fel sunt bagat in afacerea asta si iti zic, este probabil una din cele mai bune alegeri din viata mea. Am 21 de ani si mi se pare ca am inceput tarziu, dar ma gandesc putin la alte persoane care deja au terminat facultatea inaintea mea si imi dau seama ca in comparatie cu altii, am inceput la momentul potrivit. Din Respect pentru Super Bani, nu mai zic nimic.

| mami a răspuns:

Calcat haine la domiciliul clietei
scrii anunt la mica publicitate si la fata locului primadata negociezi plata
iti calculezi tariful de ex 1 leu fata de perina 1, 5 lei cearceaf si asa mai departe bafta

| marius0766545433 a răspuns:

Angajat = sclav modern. Asta vrei sa fi o viata intreaga? Acum 2 ani nu stiam mare lucru despre internet si puterile lui. Am intrat intr-o afacere online, m-am documentat cu simt de raspundere, si acum sunt si as in it. Detalii despre afacere le gasesti pe www.SuperBani.ws. Atentie acel site trebuie inteles nu frunzarit. Ideea e urmatoarea : Faci o facultate 5 ani si te alegi cu o hartie fara valoare numita de unii pompos diploma. Daca 5 ani faci afacerea asta 10000 de dolari lunar ii ridici fara sa mai ridici un pai dupa aia. Sa ai o zi buna si o minte deschisa la nou tot timpul.

| marius0766545433 a răspuns:

Nu stiu la ce mizerii te referi tu. Si inca ceva. nu ti-am bagat mana in buzunar. Dar revenind la sclavie. chiar discutam cu o doamna care acum e in somaj dupa o experienta de 20 de ani de munca ca si sclav. II pare rau de timpul pierdut muncind pentru altii si dand la stat 60% din ce castiga prin tot felul de taxe pe salariu. Esti mica. Mi-ai putea foarte bine sa-mi fi fica. Voi generatia "de aur" aveti un mare handicap. Nu fizic. Psihic. Tot ce zboara se mananca spuneti voi. Poate peste 5 ani o sa mai discutam. Dar poate atunci ai sa discuti cu mine de la nivelul meu pentru ca eu deja am urcat scarile bogatiei si materiale si spirituale. Pe siteul de mai sus este un link catre o pagina cu cateva din cartile care sunt la mine in biblioteca. Ar fi indicat macar titlurile sa el citesti.
O seara placuta

| Aero_2277 a răspuns:

Asteapta intai sa termini facultatea.Nu o sa ai timp sa te ocupi de ea la varasta asta pentru ca sa ii pui bazele si sa aiba un viitor iti trebuie mult timp si banii bineinteles, ca sa ai in primul an un profit care sa iti acopere banii investiti.Si copii nu se pricep, cred ca or sa primeasca bani imediat, dar tu nici nu stii ce greu e sa lucrezi cu oamenii chiar si pe internet mai ales fata in fata sau prin telefon, trebuie sa ai un raspuns la toate intrebarile idioate pe care ti le pun, si sa fi pregatit cum sa ii pacalesti chiar daca produsul tau nu e ata de bun.Trebuie sa iti faci publicitate, iar asta costa bani chiar si pe internet numai vorbim ca in oras ca sa pui afise trebuie sa ai aprobare de la primarie si sa ai si firma.Parerea mea este sa iti termini facultatea si sa iti faci o afacere pe calificarea ta.Succes!

| adyth a răspuns:

La 17 ani nu stiu ce afacere poti sa-ti deschizi. Dar uite, daca esti bun la o limba straina, si ai ceva rabdare, poti sa meditezi copii mici sau chiar colegii tai. Ori poti sa te ocupi de traduceri.
Sau poate vrei mai bine sa te angajezi. Poti sa gasesti chestii interesante, ca babysitting'ul sau cine stie.

| adyth a răspuns:

@superbani, Mai bine un sclav modern, dar propriul meu sclav decat sa fac mizerii cu bani si alte falsuri.

| adyth a răspuns:

@superbani nici nu miroase a lauda, sa stii.
Care nivel? happy
Nu varsta impune respect, ci caracterul... ori eu din cate stiu nu te'am ofensat in nici un fel. Mi'am spus parerea.
Nu o'm fi noi generatia de aur... dar la vremea dumneata sunt sigura ca nu erati nici voi mai brezi.
Pentru mine un om bogat nu impune respect, daca asta insinuezi. Si poate ca sunt fiica lui Bill Gates.de unde sa stii tu asta? Asa cum nici eu nu pot sa stiu ce se ascunde in spatele nickului tau.
O seara placuta si tie.

Întrebări similare