Am si eu o afacere de MLM, ceea ce ti-am propus adela1988 cu metropolitan, numai ca partea buna este ca nu trebuie sa vinzi produse si investitia este de 10$ lunar. Totusi, te sfatui sa mergi pe www.webmoneyhq.ws si sa urmaresti filmuletul. Pentru mai multe intrebari, dai buzz pe ID Mess: rserpu2@yahoo.co.uk
De la 18 ani poti face absolut ce vrei daca ai "calificarea" necesara. E-jobs, bestjobs te ajuta destul de bine sa te orientezi.
Dacă ești fată bani scoți pe promoțiile din magazine gen cora carrefour, se plătesc bine.
Buna! Intotdeauna te poti inscrie ca si reprezentant avon. Daca vii sa te inscriu eu primesti cadouri de la mine dupa ce dai prima si respectiv a 4a comanda. ai discount si fetele comanda foarte usor cand vad brosuri, iti spun din experienta. Poti face bani in plus daca faci comenzi din brosura reprezentantilor(care ii plina cu reduceri de pana la 70%) si poti vinde produsele la pretul brosurii normale si restul de 70% il pastrezi tu.
Ai discount intre 15%-30% si poti evolua in functie, devenind lider, unde ai 300ron/ campanie garantati, poti ajunge chiar la mai mult.
Trimite-mi email la carmenmarias@rocketmail.com si iti voi da mai multe detalii
Ca promoter, ospatar, operator call center, "McMuncitor" ... cam atat. daca te uiti pe ejobs.ro sigur gasesti ceva.
Salut! Eu am o afacere in care poate colabora oricine. Daca te intereseaza scrie-mi.
Daca te intereseaza poti deveni reprezentant metropolitan, castigi 35% din vanzari, si 10 %din cei din prima linie pe care ii inscrii, eu de altfel ma ocup si de parfumuri pe care le vand chiar si la vrac, sunt produse in germania de catre firma DROM(cea care creeaza aromele pentru vestitele case de parfumuti&G, Armani, Kalvin, Lacoste...etc...daca te intereseaza sa vb ma poti contacta pe mes la metropolitan_adela