| PyScHoTeLRoOz a întrebat:

Dk papagalului meu ii cad penelesad e bonlavcrying?

Răspuns Câştigător
| Rritu a răspuns:

Si papagalului meu ii cad.
Nu cred ca este bolnavtongue
Desi daca ajunge chel, ar fi bine sa mergi cu el la veterinar.sad

11 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Nu este nicio problema. Si eu am avut un papagal, ba chiar mai multi, si au inceput sa-i cada penele pentru ca naparlea. Asta inseamna, ii cadeau penele vechi si ii cresteau altele noi.
Deci, nu-ti mai face griji. Nu are nimic! O zi buna!

| EuDarii a răspuns:

E bine...vara ii cresc iar! nu e bolnav

funda?

| Artemisia a răspuns:

Este posibil sa fie bolnav, dar se mai poate sa fie stresat s-au suparat.
Papagali sufera cand nu isi gasesc perechea.Chiar daca e un animal poate fi si el trist.

| Iiiiioana a răspuns:

Nu, nu are nimic. e doar erioada de naparlire laughing
asa le cad si alor mei si tot o pana imi fac prin camera happy
daca se imprastie prin camera pune-le la colivie o punga sau ceva care sa acopere putin suprafata coliviei big grin
daca ii cad penele o saii creasca altele mai frumoase si mai colorate si mai lungi happy

| Tigrilă a răspuns:

De ce ai pus intrebarea la A/F? vrei sa ii vinzi penele=]]

| emaalexandra97 a răspuns:

Papagaul tau nu are nimic.papagalii in crestere, inainte sa ajunga la maturitate, isi elimina fulgii si penele ca sa le creasca altele noi si frumoase. sper ca te-am ajutat si sa nu-ti mai faci griji.bonav poate fi doar atunci cand ramane chel, atunci trebuie sa-l duci la medicul veterinar, dar al tau nu are nimic.succes

| babylove a răspuns:

S-ar putea să fie din cauza stresului, sau pur şi simplu îşi schimbă penele. daca nu du-l la cel mai apropiat veterinar funda?

| EuEduard a răspuns:

Sa iti duci papagalul sa isi caute o prietena sa nu mai fie trist si atunci nu ii mai cad penelehee hee

| Portocalovinsky a răspuns:

Mmm.nu stiu sa-ti spun.
S-ar putea daca e stresat, sau daca e intr-o faza dast'a mai.nu-ti face grij un conrol la medil te va ajuta sa scapi de grijibig grin

| BuBuLoi21 a răspuns:

Buna! papagalii au perioade cand naparlesc, li se schimba penajulwinking nu te ingrijora pentru ca nu este nimic grav. am si eu papagal happy

| Si_Atat_MaKe_1997 a răspuns:

Stai calm nu are nimic happy asa face si al meu