Si papagalului meu ii cad.
Nu cred ca este bolnav
Desi daca ajunge chel, ar fi bine sa mergi cu el la veterinar.
Buna!
Nu este nicio problema. Si eu am avut un papagal, ba chiar mai multi, si au inceput sa-i cada penele pentru ca naparlea. Asta inseamna, ii cadeau penele vechi si ii cresteau altele noi.
Deci, nu-ti mai face griji. Nu are nimic! O zi buna!
Este posibil sa fie bolnav, dar se mai poate sa fie stresat s-au suparat.
Papagali sufera cand nu isi gasesc perechea.Chiar daca e un animal poate fi si el trist.
Nu, nu are nimic. e doar erioada de naparlire
asa le cad si alor mei si tot o pana imi fac prin camera
daca se imprastie prin camera pune-le la colivie o punga sau ceva care sa acopere putin suprafata coliviei
daca ii cad penele o saii creasca altele mai frumoase si mai colorate si mai lungi
Papagaul tau nu are nimic.papagalii in crestere, inainte sa ajunga la maturitate, isi elimina fulgii si penele ca sa le creasca altele noi si frumoase. sper ca te-am ajutat si sa nu-ti mai faci griji.bonav poate fi doar atunci cand ramane chel, atunci trebuie sa-l duci la medicul veterinar, dar al tau nu are nimic.succes
S-ar putea să fie din cauza stresului, sau pur şi simplu îşi schimbă penele. daca nu du-l la cel mai apropiat veterinar funda?
Sa iti duci papagalul sa isi caute o prietena sa nu mai fie trist si atunci nu ii mai cad penele
Mmm.nu stiu sa-ti spun.
S-ar putea daca e stresat, sau daca e intr-o faza dast'a mai.nu-ti face grij un conrol la medil te va ajuta sa scapi de griji
Buna! papagalii au perioade cand naparlesc, li se schimba penajul nu te ingrijora pentru ca nu este nimic grav. am si eu papagal
anonim_4396 întreabă:
sorin8256 întreabă: