| 1234_3316 a întrebat:

Doresc sa am o afacere dar am numai 13 ani.Se poate asa ceva? Daca se poate va rog sa-mi dati un raspuns.Va multumesc frumos

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Parintele a răspuns:

Poate una ilegala caci nu poti sa faci o firma la varsta ta. Ce sa zic..incearca sa vinzi diverse chestii pe la scoala. Pe tine ce te-ar pasiona sa faci?

| iulia_5454 a răspuns:

La varsta asta ar cam trebui sa iti vezi de scoala nu crezi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa tunzi oua.nuti trebuie acte.

| delia_6706 a răspuns:

Vrei sa ai o "afacere"sau o slujba de ex:sa lucrezi la fastfood deoarece afacere nu cred ca poti avea pana la 16 sau 18 ani.

| alexdop21 a răspuns:

Ei tata e cam greu, sunt altii nici la 40 nu au afacere, docamdata ar trebui sa te gandesti la copilaria ta si la ce sa faci in viata, invata bine fa o facultate tare is abia apoi gandeste-te la ce afacere sa faci

| buburuzAndreea a răspuns:

Da, poti sa vinzi chestii hand made pe la targuri. Sau limonada, ca tot e vara si e cald. Daca te pricepi la calculatoare, ai putea sa instalezi Windows-ul oamenilor paraleli cu tehnologia sau copiilor din vecini.winking Ori sa scoti niste banuti din baby sitting. Saaaau... sa repari biciclete. Dar faci chestiile astea le faci "la negru", ca n-ai cum sa faci acte, chitante, mai stiu eu ce. Poate am nimerit ceva care sa-ti convina. big grin

| kathessa a răspuns:

Da, se poate. Invata foarte, foarte, foarte bine. Peste 10 ani ai afacerea ta, o vinzi si la 23 de ani vei fi foarte, foarte, foarte plin de bani si de glorie.