| Khizarix12 a întrebat:

Doresc sa cumpăr un apartament de la un dezvoltator iar ai mei doresc sa facă o clauza ca pana nu mor ei nu-l pot vinde. Întrebarea este dacă eu fac practic contractul cu dezvoltatorul ei au cum sa pună clauze având in vedere ca o sa fie pe numele meu iar contractul este între mine și dezvoltator?

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Clauuze pot să pună doar cei ce participă la contract. Între tine și dezvoltator este acel contract. Părinții nu au cum să apară în acel contract cu o pretenție la utilizarea ulterioară a posesiunii apartamentului de către tine.
După ce cumperi acel apartament, el este pe numele tău.
Din nou părinții nu mai au nimic de a face cu apartamentul.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Atat timp cat tu esti major si contractul e pe numele tau nu poate pune nimeni nicio clauza decat partile din contract. Ba mai mult, daca e vorba de un dezvoltator mare si tu vii cu clauze suplimentare in contract nu pierd ei timpul cu asa ceva, ori accepti contractul standard propus de ei ori la revedere.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu te risca sa cumperi apartament iun blocuri nou construite, nu sunt bune dai o gramada de bani si te trezesti ca cade blocul pe tine asa proaste sunt, iar cel mai bine este sa nu faci imprumut bancar la ce i ti trebuie apartament? Ai unde sa stai cu parintii tai, merita sa te indatorezi la bănci 30 de ani ca sa nu ai nimic?