| infected24 a întrebat:

Doresc sa imi dechid un site online prin care sa vand tricouri si as vrea sa stiu care sunt taxele pe care ar trebui sa le platesc.

Răspuns Câştigător
| smart01 a răspuns:

Depinde ce asteptari ai. Daca esti interesat de ceva "for free", se gasesc solutii destul de ieftine - layouturi gratuite, solutii de compromis, care te-ar putea scoate la un total de 100-200 de euro pentru primele 3 luni.
Insa, daca vrei sa transformi asta intr-un business serios, din care sa poti trai intr-un an, nu doar sa te joci de-a comertul electronic, nici sa nu te gandesti la costuri mai mici de 1000-1500 de euro. Si chiar si astea, sunt un fel de minim necesar pentru prezenta online (branding, logo, customizarea platformei, design, promovare). In plus, vei mai avea nevoie de inca vreo 300-400 de euro pentru a-ti constitui o forma juridica - PFA/SRL, necesara activitatii de comert.
Da-mi un PM daca vrei sa vorbim mai multe.

6 răspunsuri:
| Sup3rMan a răspuns:

Castiga bani de acasa
Esti platit pentru fiecare vizitator adus
Bonus 300 puncte promo
http://originals.ro/31652bani

| Ronnix a răspuns:

Pai sa vedem... vei avea nevoie de un domeniu (.com - 10 euro/an sau.ro - 2, 5 mil lei vechi), webhost (de la 3 la 15 euro/luna), de un WebDesigner si WebScripter. (sa nu te gandesti ca astea vor costa sub 1.000 euro)
Mult succes!

| ioanionel a răspuns (pentru Ronnix):

Cred ca e exagerata suma si total descurajanta, gasesti site si pana in 200 de euro si domeni si host la preturi mult mai bune. Daca e interesat cineva de domeni (.com,. info,.eu,.org ) si host ieftin sa lase mesaj aici pe TPU.

| ioanionel a răspuns (pentru Ronnix):

Foarte descuranjant

| Ronnix a răspuns (pentru ioanionel):

Site-ul nu se gaseste, el se creeaza! Si crede-ma, ca-n ziua de azi nu vei mai gasi pe cineva care sa ti-l creeze pentru o suma de nimic.

| trex2308 a răspuns:

Pe langa, domeniu, hosting si web-design, mai sunt costuri cu infintare firma si Contabilitate firmei