anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doresc sa stiu care sunt sansele pentru a deschide o afacere cu flori in judetul Sibiu?
Multumesc.

3 răspunsuri:
| marius0766545433 a răspuns:

In IASI e floraria si blocul sau altfel spus florarii peste tot si nu cred ca oamenii aia stau in strada la misto ca asa vor ei. fac un "bisnis". Dar eu te intreb. De ce nu gandesti la scara mai mare? de ce sa nu fi distribuitor la mii de florarii? poate si in alte tari. Mai gandeste-te. www.SuperBani.ws iti doreste numai profit

| iri a răspuns:

Nu stiu cat de folositor e raspunsul meu, dar as vrea sa imi exprim parerea. Ei bine, nu sunt din Sibiu, ci cu vreo 150 de km mai incolo, dar im momentul de fata, cred ca aceasta afacere nu ar merge foarte bine avand in vedere faptul ca e criza financiara, mai mult decat atat, am observat ca din ce in ce mai multi se apuca de afaceri cu flori, ceea ce inseama concurenta. Si cand oamenii nu prea au bani nu se avanta la cumparat flori, traiesc ei si fara ele.

In orice caz, eu iti doresc succes!

| mirceas a răspuns:

Sanse de ce sa nu fie unde-s multi cu atit mai bine orice are un loc oriunde, florari sint si florarese tot la fel de ce nu ai avea o sansa!

Întrebări similare