| LaraMusik a întrebat:

Doresc sa vand un PC pe care l-am castigat la un concurs pe internet.
Sa zicem ca il postez pe Mercador, Tocmai.ro si inca cateva forumuri.
Intrebarea mea este urmatoarea: Cum se procedeaza mai departe?
Ma suna o persoana, sa spunem ca este dispusa sa il cumpere (lasam la o parte negocierile). Eu ce ar trebui sa fac, ce ar trebui sa iau in vedere, trebuie facut vreun contract, cum se procedeaza cu curierul?
Scrieti si alte aspecte de care trebuie sa tin cont.

Multumesc.

3 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Poti sa alegi de pe mercador optiunea "livrare cu verificare". Citeste acolo mai mult despre asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Pe mercador e fata in fata sau te intelegi cu el sa trimita banii prin western si tu trimi marfa prin curier sau posta romana.Prin curier si posta romana se poate deteriora PC-ul. Deci trnazactia trebuie sa se faca fata in fata.Cand faci contul pe mercador, adaugi poze cu calculatorul, dai informatii despre el si trebuie sa adaugi un numar de telefon, skype si messenger, daca ai.Cumparatorul ia legatura cu tine, vorbiti si va impacati asupra tranzactiei.Ori el vine sa ia pe cheltuiala amandurora, ori te duci tu la el.Va impacati.Pentru ca e mai sigut fata in fata. Cineva a mai pus o intrebare cum face pentru ca a cumparat un telefon de pe mercador, a trimis banii prin western union si apoi cand a primit pachetul, nu era telefonul care il astepta, ci un Nokia vechi din plastic.L=a cautat dar nu mai raspudea la telefon si si-a sters si contul de pe Mercador.Deci fata in fata e cel mai bine.Omul probeaza Pc-ul, tu iei banii si pa pa. De obicei pe mercador se cauta diferite numai din acel judet, adica cineva din judetul tau te va contacta in caz ca vrea sa va intelegeti.Pentru a fi mai apropae unul de altul sa va puteti intalni.

| BoggyP a răspuns:

Daca imi zici ce specificatii are pcu iti spun