In primul rand: in fiecare echipa va trebui sa ai un electrician autorizat (cel putin gr. I, preferabil cu examen de definitivare.
In functie de numarul echipelor vei putea sa angajezi diferite lucrari, incepand la reparatii ocazionale, pana la executarea unor instalatii complexe (intreaga instalare pentru cladiri noi sau refacerea instalatiilor vechi, existente.
Interventiile se pot face pe baza de abonament lunar, dar echipele de interventie trebuie sa fie disponibili tot timpul (24/24, 7/7). Abonamentul lunar trebuie stabilit astfel sa acopere toate cheltuielile de rutina pentru un numar prestabilit- si de categorii de interventii, dar accesibil oricarei familii (de exemplu: la un bloc poate fi o suma de cca. 10 lei/luna, dupa o revizie prealabila a instalatiei existente, facturata separat).
Iti faci reclama in presa locala: ziare si online.
Mai poti tiparii brosuri si foi cu oferta ta de servicii, putand sa angajezi adolescenti care sa le distribuie prin oras.
Lucrari de parteneriat nu vei reusii sa iei prea curand, doarece esti nou in bransa si nimeni nu va face contacte cu un incepator.
Daca tu crezi ca poti sa-i convingi, atunci merita sa-i cauti si sa le faci o vizita personala, cu o lista de preturi in mana, ca sa discuti oferta ta si o posibila colaborare.
In domeniul electric lucrez de cel putin 10 ani stiu cum se mananca
Te intorci la clientii la care ai lucrat in astia 10 ani si incerci sa le dai o oferta mai buna. ca sa lucreze cu tine.
anonim_4396 întreabă:
Mariand67 întreabă: