| Lorena13 a întrebat:

Doriti un pont in legatura cu munca la domiciliu? trimiteti-mi un mesaj big grin

8 răspunsuri:
| rserpu a răspuns:

Salut. Cine doreste sa intre in echipa mea din GDI, sa-mi lase un mesaj. Eu deja imi ajut afiliatii de pe nivel 2. La fel si afiliatii de pe nivel 1 au venit in ajutor. Toti care se inscriu, vor beneficia de ajutor de la echipa. Mergeti pe www.webmoneyhq.ws si va veti inscrie la afiliatul meu de pe nivel 2. Va urez bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da asi dorri un loc de munca dar nu am suficente clase
si nu ma mai angajeaza nimenea cu 7 clase am fost pana pea 8 dar nu am gatato
ca aveam nevoie de banii ca mai am 4 frati si no am trebuit sa renut la studii cum asi gasi o solutie sa ies din estazul asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA asi dorri un loc de munca dar nu am suficente clase
si nu ma mai angajeaza nimenea cu 7 clase am fost pana pea 8 dar nu am gatato
ca aveam nevoie de banii ca mai am 4 frati si no am trebuit sa renut la studii cum asi gasi o solutie sa ies din estazul asta... Lapadat Costantin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, doresc, te rog frumos sa-mi trimiti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi site-ul www.cautabona.ro acolo selectezi localitatea care iti convine si dai cautarea
succes

| italyann a răspuns:

Da. as vrea sa stiu si eu... ce pot face. stand acasa.sa iti vina`banii.happy

| italyann a răspuns:

Lorena! avand in vedere faptul ca ` as vrea sa fac niste banuti pe internet.este totul ok. daca ai nevoie de ajutor ceva. s-au sa imi dai un sfat despre cum as face...trimete`mi mail aici : xtream_amer@yahoomail.com

| Lorena13 explică:

Imi puteti lasa un mesaj cu mailul dumneavoastra si eu va voi trimite instructiuni, iar daca le respectati si sunteti perseverent in acest proiect va fi de ajutor.