Greu pentru ca stai in caldura, galagie, iar anturajele de bucatarie sunt cam uracioase, se striga, se ridica tonul. Depinde bineinteles si de restaurant.
La mine la serviciu au fost si ajutori de bucatar de 15-16 ani. Spalau vase, curatau cartofi, taiau legume, mai puneau pe farfurii cate ceva, etc.
Legal, dupa 16 ani am impresia ca te poti angaja de capul tau. Pana pe la 15 ani, e necesar acordul parintilor, si cred ca e permisa doar jumatate de norma.
Mulțumesc!
Depinde si unde prinzi de munca, pentru ca sunt locuri unde bucătarul iti vine doar câte ore pe zi si pleaca, ca doar si tu stii sa prajesti două bucăți de carne (asa gandesc ei).
Nah, Stai mult in picioare, în gălăgie, În agitație.Trebuie să te miști rapid, sa speli oale imense...
Salariile nu sunt asa mari, cred ca pana in 1500 maxim depinde de loc.
EU lucrez ca ajutor bucatar dar in Italia. Totu e sa te organizezi.de exemplu daca se aduna oale sa nu astepti pana nu mai ai loc de ele. Cu cat esti mai pe faza, cu atat mai bine pentru tine.
andreiscripcaru întreabă: