Daca ai un PFA autorizat,mergi la Primarie si acolo vei capata toate informatiile.
In mare iti trebuiesc:cerere tip,copii document constituire agent economic,certificat autorizare punct lucru,autorizatie SANEPID,contract inchiriere cu Primaria a punctului de lucru,chitanta plata taxa legala.
Taxa, pentru punct lucru avizat de Primarie, ar fi cu, cred, cam10 roni/zi(nu sunt in situatia asta ca sa stiu sigur, dar cam asa am gasit pe net).
Cauta pe GOOGLE, mai multe detalii tastand cuvintele Primarie+acte+necesare+vanzator+ambulant
Pentru a fi legala trebuie sa ai o firma sau o autorizatie. Si daca nu esti inregistrat ca platitor de TVA nu trebuie sa o platesti si nici n-o incasezi.
Orice produs se poate vinde numai in locuri special amenajate, specificate in autorizatie.
Da,este ilegal! Trebuie sa ai autorizatie de la Primarie, pentru un loc anume(trebuie spacificat in autorizatie), un anumit orar si un spatiu(cati metri)anume.Se plateste o taxa.Trebuie sa ai aviz de expeditie deoarece sediul PFA-ului, sau SC-ului, este la alta adresa, casa de marcaj fiscala.
Platesti TVA statului, dar statul vrea si impozit pe profit.
Daca ai un PFA autorizat,mergi la Primarie si acolo vei capata toate informatiile.
In mare iti trebuiesc:cerere tip,copii document constituire agent economic,certificat autorizare punct lucru,autorizatie SANEPID,contract inchiriere cu Primaria a punctului de lucru,chitanta plata taxa legala.
Taxa, pentru punct lucru avizat de Primarie, ar fi cu, cred, cam10 roni/zi(nu sunt in situatia asta ca sa stiu sigur, dar cam asa am gasit pe net).
Cauta pe GOOGLE, mai multe detalii tastand cuvintele Primarie+acte+necesare+vanzator+ambulant
Da, este ilegal. Fiecare produs se poate vinde doar intr-un loc special amenajat. Nu te pui pe o bordura si incepi sa vinzi.
Da pentru a fi legal trebuie sa ai o autorizatie de la primarie in care specifica ce fel de produse vinzi