| Elena898989 a întrebat:

E mai avantajos pentru cel care trimite bani din străinătate să-i vireze direct în contul persoanei dorite, sau e mai bine prin Western Union?

6 răspunsuri:
| GoguSteriade a răspuns:

Mai bine direct in cont, daca exista posibilitatea. Western Union are comisioane uriase.

| thekiller321 a răspuns:

Mai bine prin contul persoanei pentru ca prin western union o sa iti ceara o taxa de trimitere si e cam mult...

| EmaS a răspuns:

Prin Western Union este comisionul mai mare. Daca ai un cont deschis este mai rentabil sau prin MoneyGram.

| pinkpinkbutterfly a răspuns:

Este mult mai avantajos ca sa trimita intr-un cont in euro, comisionul va mult mai mic. Bineinteles depinde si de banca, dar cu siguranta va fi mai mic de cel al western union, ii va lua acelei persoane o suma, sau cand va ridica bani din cont ii va opri, depinde tot de banca.Eu avem un cont deschis in euro la un card de alocatzii, si lasam la banca doar un euro iar persoana ca imi trimetea nu platea nimic in plus sau sa ii opreasca, asa cred ca este in jur de max 10 euro la 100. Sper sa te ajute raspunsul meu.

| armanu a răspuns:

Ar fi mai buna prima varianta, dar daca ar fi sa alegi intre moneygram si western union, te sfatuiesc western!

| Dumitru_Remus_1987 a răspuns:

Eu trimit frecvent cu Valutrans este economic si ai scoti in 5 minute de la C.E.C este foarte rentabil