| AvalohAlyn a întrebat:

E ok sa investești în reclama pentru un blog făcut gratuit? Daca bagi 5-10 euro pentru reclama pe Facebook cam la câți oameni ajunge reclama și cât timp e valabilă?
Eu vreau doar vizualizări nu bani.
Doresc să îmi fac un blog dupa Revelion axat doar pe un anumit domeniu din ele care mă atrag și să am succes cu el.
Sfaturi?

Răspuns Câştigător
| TheAce a răspuns:

Depinde de modul în care targetezi. E clar că Facebook e în continuare "regele absolut" în materie de reclame (nu-i asculta pe cei care-ți spun că Facebook-ul „e mort", sunt oameni care nu-l folosesc în mod profesionist). Presupunând că ți-ai setat perfect o audiență (tineri 24-48, venituri peste medie, mediul urban, minim studii medii, interesați de fitness, de sănătate, de mâncat sănătos, urmăritori ai blog-urilor/site-urilor de profil), că formatul e video, peste 3 minute, calitate bună, că ai un "hook" în copywrite-ul textului și că informația e valoroasă, poți atinge un reach peste 15.000 cu 10 E (bugetul minim e de 4 lei pe zi, o reclamă trebuie să ruleze peste 4 zile pentru a atinge o adâncime cât de cât decentă).

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

FaceBook e mort in ziua de azi. Tot ce mai e relevant acolo sunt clipuri amuzante cu pisici si grupul de Anti-Botnițari.