Daca ai zilnic cel putin 1000 cumparatori si stii sa te gospodaresti, atunci poate fi profitabila.
Cu siguranță ar fi mult mai mulți.
Deoarece locul unde vreau să amplasez această rulotă ( în viitor ), e în curtea unde se vând bilete pentru mocănita. În Vișeu de sus, jud Maramureș. Aici merg peste 10.000 turiști zilnic.
Deci poate ar fi cum ai zis tu 1000-2000 - 2500 și poate să urce numărul clienților.
Fa-ti calculele, detailat si... SUCCES!
Ok. Mersii.
Mersi si pentru răspuns
Te poti angaja atat pe tine, cat si pe asociatul tau.
Salariile vor scadea profitul si amandoi vei avea vechime pentru pensii si asigurari de sanatate.
E profitabil, dar mai bine vinzi 5 lucruri facute bine in loc de 25 facute prost.
Păi îți dai seama că nu oricine se leagă să facă o astfel de afacere în domeniul alimentației, a bucătăriei. Deoarece trebuie să ai studii.
Plus că nu aș face meniul foarte mare. Ar fii câteva feluri de mancare traditională( 2 să zic, și încă 4-5 feluri de mâncare normală ( hamburgeri, hot dog, grătare etc ).
De ce ți se pare neprofitabil?
Pentru că eu nu am această disponibilitate, și nu aș vrea să angajez pe cineva, ca să dau banii pe care îi fac. Pentru mine munca de acasă îmi aduce deja mai mulți bani decât pot să cheltui, de ce m-aș mișca?
Cine a spus că angajează? Nu se poate să lucreze doar 2 persoane? Spre exemplu eu ( care aș fi bucătarul), și aș pregăti comenzile ( le as pune în cutii ) pentru cele la pachet și cele cu livrare, și încă o persoana care ar fi cu preluarea comenzilor, cu caseria ( cu asta se poate ocupa cineva foarte cunoscut cu care aș deschide această afacere ), și căruia nu I ar trebui salariu. Deoarece toti banii, se adună în fiecare luna și se împărătesc egal. Din profit se vor scade, chiria, materiile prime/auxiliare, taxe etc...
Tipul ăsta de "afacere", se poate face și în familie. Iar așa nu ești nevoit să angajezi și să dai banii pe care ii faci altor persoane.
Eu sincer dacă ar merge în locul în care m-am gândit sa o amplaseze, și după ce as avea suficienți bani aș mai lua o autorulota de acest gen, aș angaja personal care să se ocupe de ea și aș amplasa-o în alt oraș, într un loc tot turistic. Si pe lângă ar putea merge și la festivaluri.