Da este profitabil. pararea mea este ca poti cumpara un exemplu, cu un leu si ii vinzi cu 2 lei. deci este castig 100%.
daca ai un nr mare de produse este profitabil, si sa ai si clienti.
Poti incerca, dar asa cum cumperi tu de pe aliexpress cu $1, pot cumpara si altii tot de acolo!
Ochelarii de $1 sunt niste ochelari de calitate foarte proasta, asa ca, probabil vei reusii sa-i vinzi la $2 dar nu mai mult.
Ca sa vinzi ceva pe olx gen ochelari e foarte greu au la anunturi de te plictisesti. Dar in Moldova este posibil depinde ce procent din populatie folosesc acel site. Ai sanse mai multe sa-i vinzi stradal daca nu este ilegal nu stiu cum este la voi. Ca sa vinzi sa faci ceva profit ar trebui sa cumperi marfa mai multa de mai multe feluri nu numai ochelari dar pe siteuri se vand greu.
De obicei moldovenii cumpara pe 999.md ceea ce nu pot gasi pe piata ieftin de ex. masini, animale, mobila. Cred ca e mai profitabil sa le vinzi pe site-uri de socializare de ex (ok.ru sau Facebook)
E profitabil...Dar trebuie sa iei in considerare cialte anunturi de pe acel site cu acelasi produs... (sa nu fie mai ieftin)